Karamelizovan Stratocaster
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Karamelizovan Stratocaster
Nakon ovoga sigurno necu kupiti stratokaster od gagija.
- Hotstepper
Cortex wrote:Samo jedna od. Nakon shto sam se choveku izvinio prijateljski za brzopleto napisane rechi u tom takvom kakvom bezobraznom duhu foruma, on se ponasha ovako. Da si malo manje napadan Gagi poslao bih ovo moderatorima, ali s obzirom da si bash takav onda nek vide svi kakav si.Spoiler:
Molim moderatore, ako je to moguce, da mu se onemoguci slanje poruka na moju adresu

Ma zashto da ne, to bi bilo isto ko kad bih kategorichki odbijao da slusham Yngwie MAlmsteen-a jer je privatno kreten. Kakve to ima veze, ako je neko dojajan u svojoj veshtini, a ti kupujesh produkt njegove veshtine a ne i njegovo drugarstvo. Ako je Gagi zaista napravio ove gitare, onda svaka chast, odlichan rad, izvanredan rad, pravi majstorski. Ne vidim da mit o Dumble pojachalima i potrazhnja za njima, snovi za njima if you will, opadaju jer se zna da je chika Dumble ekscentrik i da zna povremeno da bude veoma agresivan. Zamislite njegovu temu na jednom ovakvom forumu. Shta???? Kapica na Volume i na Gain potu mi nisu iste nijanse? Ama puuu...i mi qratz bre Henry!!!
Daj coveku adresu, sto si sisa?

Al si odabrao poredjenje... 

Cortex, matorancicu, ovo nije kewl - PP je za vas dvojajcu i eventualno admine.
Mislim, da me ne shvatis pogresno, nema veze ko je u pravu, ko preteruje u reakcijama i sl...
Govorim samo o privatnim porukama.

Mislim, da me ne shvatis pogresno, nema veze ko je u pravu, ko preteruje u reakcijama i sl...
Govorim samo o privatnim porukama.

Mada

sinisake wrote:Daj coveku adresu, sto si sisa?![]()

Eeee, ali Cortex, da citiramo the man himselfCortex wrote:Ma zashto da ne, to bi bilo isto ko kad bih kategorichki odbijao da slusham Yngwie MAlmsteen-a jer je privatno kreten. Kakve to ima veze, ako je neko dojajan u svojoj veshtini, a ti kupujesh produkt njegove veshtine a ne i njegovo drugarstvo. Ako je Gagi zaista napravio ove gitare, onda svaka chast, odlichan rad, izvanredan rad, pravi majstorski. Ne vidim da mit o Dumble pojachalima i potrazhnja za njima, snovi za njima if you will, opadaju jer se zna da je chika Dumble ekscentrik i da zna povremeno da bude veoma agresivan. Zamislite njegovu temu na jednom ovakvom forumu. Shta???? Kapica na Volume i na Gain potu mi nisu iste nijanse? Ama puuu...i mi qratz bre Henry!!!
Posle ovakvih izjava, ne bih rekao da bilo ko normalan zeli bilo kakav kontakt sa njegovim telesnim izlucevinamaGagi909 wrote: Ali kad kupis moju gitaru dobices parce mog srca kao i prolivenu krv i znoj uz gitaru...
-
ja se salim malo za kupovinu al svakako ne pomaze ako burno odreagujes na javnom mestu.
karamelizovan vrat deluje super , jedino sto mi je sam pticiji javor malo previse sharen.
karamelizovan vrat deluje super , jedino sto mi je sam pticiji javor malo previse sharen.
Iskulirao sam prve dve poruke, treca je bila sreca.
штас' дешава овде јеботе леш? 
Кортекше брате, само искулирај, јбг, морао је једном да се појави агресивни Трзалицин брат

Кортекше брате, само искулирај, јбг, морао је једном да се појави агресивни Трзалицин брат

Parče srca, krv, znoj, govno... Gagi je baš u fazonu da deli sebe ljudima
rispekt.

Karamela: Koga nisam imitirao, taj nije ni bio popularan!
Zamalo tuča Bokija i Karamele!

Zamalo tuča Bokija i Karamele!

+џД
Spoiler: