Ajmokac Workshop
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Ajmokac Workshop
gde si nasao rouzvud?
Fenomenalno izgleda. Zaustavlja dah koliko dobro izgleda.
- Stevan Hinic
- ex Muzicar koji pije!
Svaka cast, sve izgleda odlicno i izvedeno majstorski, sem onog malog otkinutog parcenceta drveta na glavi gitare
Ali realno to je bas sitnica... Jos jednom

Ali realno to je bas sitnica... Jos jednom

e jos jednom svaka cast i za rad i za inovativnost. ovaj vrat bas smekerski igleda.
svaka cast
svaka cast

imas na kp lik iz dimitrovgrada ok je, parce bilo 20 jura mislim, ima i ebanovinu za 25 cimni ga Nemanja je sebi uzeo parce ebanovine nedavno od istog likaFunkomat wrote:gde si nasao rouzvud?
Ma nema sanse, to mi previse za fretbord.
Kako si dubio telo na Karetovoj? Thinline fazon ili nesto drugo?
Kako si dubio telo na Karetovoj? Thinline fazon ili nesto drugo?
thinline
mislim da je wenge jeftini i da se lakse nabavi... nije bas kao ebony, a nije bas ni rosewood sto se tice izgleda, a warwick ih koristi za freatboard za svoje basove tako da bi trebalo da je dobro drvo za te stvari...
-
Thinline je die beste tele :inb4hate:
Lepa je ova djitra (-emg
).
Lepa je ova djitra (-emg

Majti, a za sta su ove rupice sa strane glave? Tj koliko sam ja skontao, kuglica ide sa te strane, uglavi se u ferulu? Ili su ovo neki srafovi za zatezanje kraja bez kuglice or smth?
- mislim_stvarno
mozda samo srafovi za zatezanje ferula?
inace, vec sam rekao, odlicno ovo izlgda, mahagoni je prelep, (meni bi bilo mnogo gotivnije da je bez glave
)
mislim da sam pitao, ali sve jedno cu jos jednom, zanima me da li ces raditi neki finish na bridzu? (hromiranje, niklovanje, cinkovanje, plastificiranje?)
inace, vec sam rekao, odlicno ovo izlgda, mahagoni je prelep, (meni bi bilo mnogo gotivnije da je bez glave

mislim da sam pitao, ali sve jedno cu jos jednom, zanima me da li ces raditi neki finish na bridzu? (hromiranje, niklovanje, cinkovanje, plastificiranje?)
-
mislim_stvarno wrote:mozda samo srafovi za zatezanje ferula?
Burence se provlaci kroz onaj kraj gde se stima, dakle kroz bridge, a taj mali inbus navoj sa strane headstocka je normalan na centralnu osu ferula, i pomocu njega se kraj zice provucene kroz ferulu stegne da ne mrda.
Last edited by Baba Slim on 27 May 2013, 00:51, edited 1 time in total.
jok, za zatezanje zica su.
pretece baba
pretece baba
Aha, kontam, mislio sam da u bridz ide deo bez kuglice