Dobri ljudi, hvala svima na čestitkama, a pre svega,
najviše hvala majtiju na beskonačnom strpljenju, vremenu i trudu koji je uložio u ovaj projekat.
Samo da odgovorim na pitanje - žice su top-mount, nije rađeno string through, i sustain je više nego zadovoljavajući, složili smo se obojica.
Prekidač je pomeren u odnosu na originalni crtež, jer sam na majtinom telcu primetio da je previše blizu volume potu, i da je stvarno teško u brzini prebaciti sa bridge pozicije na neku drugu. Mada, i dalje su potovi blizu jedan drugom, pa kada hoću da koristim volume pot, opet je teško zahvatiti malim prstom a da tone pot ne smeta... Ali nema veze, bitnije mi je da prekidaču ne smetaju potovi.
Generalno, gitari je odrađen osnovni setup, biće još štelovanja za sledeći vikend, da se doradi ono za šta se sada nije imalo vremena, jbg, strpljenje je bilo potrošeno do kraja.

Mada, i ovako podešeno je neverovatno svirljiva, i ja konkretno ne mogu da zamislim šta tu još može da bude mnogo bolje od ovoga. Ali ajde, kako majstor kaže...
Slike kačim sutra, kada pored ovih od danas napravim i neke krštene slike po dnevnom svetlu (koliko je moguće mojim aparatom).
Takođe, snimak nije neki, fotoaparatom je napravljen, i nije neki baš pravi test, napravićemo nešto bolje, nadam se.