Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
pogledaj na FB njegovu galeriju slika, ima od daske do laka mnogo gitara ukljucujuci i ovaj basslaza wrote:Baš me to drvo i lak, pre svega ostalog, prisiljavaju da kažem ovo što ću reći. Sa 99% sigurnosti tvrdim da nam je na fotografijama ovde prikazan Fender Vintage 75 Jazz Bass, ne kopija nego original, od glave do pete -- uključujući, po svoj prilici, i magnete; samo je kobilica promenjena, i na čiviluku (više) ne piše "Fender".Mogut wrote:Bas je perverzan. Tačnije drvo i lak su perverzni.
Nije mi želja da kvarim ma čiji posao. Naprotiv, mislim da treba da se ponosimo svakom dobrom gitarom koju pošten i vešt majstor izradi u zemlji Srbiji, i da takvu gitaru dobro i platimo. Ali ovako neće moći, i ne treba da može.
Meni na dušu ako se varam.
Itekako se varaš prijatelju.laza wrote:...mi želja da kvarim ma čiji posao. Naprotiv, mislim da treba da se ponosimo svakom dobrom gitarom koju pošten i vešt majstor izradi u zemlji Srbiji, i da takvu gitaru dobro i platimo. Ali ovako neće moći, i ne treba da može.
Svaki Srbin je Viden!?laza wrote: Baš me to drvo i lak, pre svega ostalog, prisiljavaju da kažem ovo što ću reći. Sa 99% sigurnosti tvrdim da nam je na fotografijama ovde prikazan Fender Vintage 75 Jazz Bass, ne kopija nego original, od glave do pete -- uključujući, po svoj prilici, i magnete; samo je kobilica promenjena, i na čiviluku (više) ne piše "Fender".
Nije mi želja da kvarim ma čiji posao. Naprotiv, mislim da treba da se ponosimo svakom dobrom gitarom koju pošten i vešt majstor izradi u zemlji Srbiji, i da takvu gitaru dobro i platimo. Ali ovako neće moći, i ne treba da može.
sirac-šunka wrote:Ako se ja pitam, to mu dodje kao anti reklama
Zašto tako mislišsirac-šunka wrote:Ako se ja pitam, to mu dodje kao anti reklama
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest