tragedijamajtimika wrote:he he he, kolega hillibily izgleda nece pratiti ni moju temu

to su strašne stvari

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
tragedijamajtimika wrote:he he he, kolega hillibily izgleda nece pratiti ni moju temu
Pravi brate kad si se odlučio . Zašto nebi stavio one čivije,magnet ako nije dobar premotaj...Slušaj samo dobronamerne kritike dobronamernih ljudi a ne onih koji su na forumu iz ličnih interesaoboss wrote:nemojte tako kolege . meni je iskreno zao ako hilibili ne bude pratio moju temu. u principu se ja slazem sa njim ali kada sam se prijavio ispostovacu projekat do kraja. mozda uspem da napravim instrument po visim standardima nego se ocekuje a onda cu videti za civije i magnet .
od jednog komada cu da pravim sebi strata a drugi za eventualnu porudzbinu.Funkomat wrote:Za sta cuvas jovu, Oleg?
civije su realno krs i kada se presaberem verovatno cu ih zameniti nekim konkretnijim a magnet je smekerski slusao sam ja njega. njemu treba samo kozmetika i bice on ko bombona. sto se tice kritika svaka reakcija je dobra stvar. a sto se tice licnih interesa nismo li svi mi tu zbog licnih interesa. interes je dobiti misljenje o radu ili saznati neku informaciju. promocije licnih projekata su kod nekoga komercijalni a kod nekoga nisu i meni je to skroz ok. . hvala na podrsci u svakom slucaju.kwiss wrote:Pravi brate kad si se odlučio . Zašto nebi stavio one čivije,magnet ako nije dobar premotaj...Slušaj samo dobronamerne kritike dobronamernih ljudi a ne onih koji su na forumu iz ličnih interesa
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest