Gibson Les Paul - sedef za pragove (inlays)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Gibson Les Paul - sedef za pragove (inlays)
Da ove bele su najmasivnije sad mi zao sto nisam vise uzeo.... ova tamna je tamni sedef izgleda ludilo uslikacu po danu sutra
@ Korenjak i @svim ostalim drugarima Nasao sam inleje od sedefa na jednom nemackom sajtu, pitao ljude da li salju u Srbiju i narucio: http://rockinger.com/index.php?cat=WG172&product=09000 Jes' mozda malo skulje, ali ipak je sigurnije nego da sam uzmem i pokusam da napravim ko zna sta bi od toga ispalo...
Opet, u svakom slucaju hvala svima na pomoci! Poslacu sliku kada zavrsim gitaru! Pozdrav!

Opet, u svakom slucaju hvala svima na pomoci! Poslacu sliku kada zavrsim gitaru! Pozdrav!

Les Paul je gotov jos pre par meseci, ali nisam stigao da postavim video i slike! Zato evo ih sad!
Pozdrav!!!
http://www.youtube.com/watch?v=tmyPBCxi ... ideo_title

http://www.youtube.com/watch?v=tmyPBCxi ... ideo_title

- whosyourdaddy

Najebo si kad ti Trzalica bane pijan iz škole.
- whosyourdaddy
(sa veronauke)nebojsak wrote:Najebo si kad ti Trzalica bane pijan iz škole.

Lepo predstavljena cela izrada na youtube videu i lep rezultat na kraju što se tiče izgleda gitare
.
Sad još da se snimi kako radi da imamo kompletan utisak

Sad još da se snimi kako radi da imamo kompletan utisak

Svaka čast.
Sledeći projekat neka ti bude telc od drveta prikazanog sanduka sa solunskog fronta.

Sledeći projekat neka ti bude telc od drveta prikazanog sanduka sa solunskog fronta.
lepo izgeda nema sta. svaka cast. koje drvo si koristio .
bratori ovo je najljepsi LP domaceg majstora do sad koji sam vidio.meni licno izgleda ljepse i od Tasicevih primjeraka,a mislio sam da ne moze bolje.da li bi pravio za nekog drugog i reci cisto oretanciono koliko bi sve ispalo neki slican komad bez hardvera (ozicenje,magneti,civije,dzekovi,tailpiece,bridge)?
lepo, lepo
... dopada mi se logo jako.

Super izgleda a verujem i da zvuk ubija.
Logo

cestitke, odlicno izgleda!
Za one koji jos traze inlays, stewmac ih ima za otprilike iste pare, sto moze da dodje zgodno ako uzimate i druge delove. Ako vam nije bitno da je pravi sedef, moze da se nadje pearloid (plasticna varijanta, kao materijal od koga prave trzalice). Ja sam kupio od nekih u hong kongu sto verovatno maznjavaju iz epiphone fabrike posto su im vecina delova koje prodaju epiphone. Sa postarinom do srbije je izaslo 9$. Videcemo kakvi su kad stignu.

Za one koji jos traze inlays, stewmac ih ima za otprilike iste pare, sto moze da dodje zgodno ako uzimate i druge delove. Ako vam nije bitno da je pravi sedef, moze da se nadje pearloid (plasticna varijanta, kao materijal od koga prave trzalice). Ja sam kupio od nekih u hong kongu sto verovatno maznjavaju iz epiphone fabrike posto su im vecina delova koje prodaju epiphone. Sa postarinom do srbije je izaslo 9$. Videcemo kakvi su kad stignu.

Koliko znam na stewmac-u je zabrana slanja takvih stvari van U.S. jedino ako su to promenili, što bi bilo super. Gde si ti to našao da šalju za Srbiju, može niki link? Ja sam se snalazio preko e-baya uz pomoć kolege sa foruma Andreja...
na ebay sam i ja uzeo, evo linka http://www.ebay.com/itm/220903347978?ss ... _670wt_952
a da za stewmac, zaboravio sam na to...pre su slali, sad prestali
a da za stewmac, zaboravio sam na to...pre su slali, sad prestali