Novi Projekat
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Novi Projekat
Bolje bez tipla. Ako ne izbušiš savršeno normalno rupe u odnosu na ivice rezovi neće moči od tipla da legnu čvrsto jedan na drugog. Ako imaš profi stolarski astal, onda O.K.
Hvala Oleg.oboss wrote:podrzavam varijantu c i lepljenje bez tiplova . ono kao kursor cep koji ce drzati da ne skliznu komadi kada se stezu ok ali za jaci spoj apsolutno nema potrebe.

Evo par specifikacija (podloznih promenama) buduce gitare
Neck through (javor iz tri dela + fretbord od javora), debeo C vrat i medium jumbo pragovi, obrnuta glava, "krila" tela od jasena, konturisano telo, dve rucno motane p-90ke, volume i 3-way, elektronika sa ledjne strane, string tru, najverovatnije ce biti cela gitara bela, zlatni hardver i krem plastika... to je valjda sve za sad.
- mislim_stvarno
Funkomat wrote:najverovatnije ce biti cela gitara bela, zlatni hardver i krem plastika...

Ovo nije krem plastika 

zasto meni taj ibanez izgleda kao nesto sto je upravo ispalo iz grand parade 

- mislim_stvarno
don't split hairs with me rodney (stanko)
@luci, nije samo tebi...

@luci, nije samo tebi...

Au matori...mislim_stvarno wrote:Funkomat wrote:najverovatnije ce biti cela gitara bela, zlatni hardver i krem plastika...

Nadam se da nece biti taj ganci fazon.
Mozda je bolje da bude crna.

jedino je tozla hardver naruzhuje, apart from that, lepa gitarica.
jedino gde mi tozla hardver fenomenalno ide su telci, ne svi naravno, sunburst uglavnom...i LP black beauty mmmm.
jedino gde mi tozla hardver fenomenalno ide su telci, ne svi naravno, sunburst uglavnom...i LP black beauty mmmm.
Da, zlato bas zna da ucigani gitaru ali meni je ovo npr jako lepo

Elegantno i profinjeno.

Elegantno i profinjeno.

Ma hardver može da bude bilo kakav dokle god je isključivo hromiran 
Ako mi se ponekad zlatni hardver učinio pomalo prihvatljiv na fotografiji, uživo mi je obavezno izgledao totalno užasno. Ne vredi, kao da mi neko iglu gura u oko.

Ako mi se ponekad zlatni hardver učinio pomalo prihvatljiv na fotografiji, uživo mi je obavezno izgledao totalno užasno. Ne vredi, kao da mi neko iglu gura u oko.
Svakom svoje. 

-
Bas se setih toga.

Ruzna mu ta matching glava, doduse. Al kako god da okrenes, tozla na gitari = kitsch (sto ne mora biti nuzno lose, bez frke bih svirao nekog gretscha
). Jos onako kad se hardver ofuca od upotrebe... 

Ruzna mu ta matching glava, doduse. Al kako god da okrenes, tozla na gitari = kitsch (sto ne mora biti nuzno lose, bez frke bih svirao nekog gretscha

heheheeh na ovako kadriranoj i ispeglanoj fotografiji bi cak i ja lepo izgledao heheh.
realno ukusi su razliciti ali po meni zlatan hardver mora bas da se osmisli gde ga staviti inace ode sve u kicericu najstrasniju
realno ukusi su razliciti ali po meni zlatan hardver mora bas da se osmisli gde ga staviti inace ode sve u kicericu najstrasniju