Jel ima negde kod nas da se kupi turpija?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Jel ima negde kod nas da se kupi turpija?
Hvala unapred, ukoliko je cena pristojna rado bih naručio par "greda" sa različitim radiusima. Naravno, verujem da bi to na CNC-u ispalo apsolutno ravno, za to ne treba da brinem, je li tako?
ja malo kasnim al dobro,sta kaze drugar koja je cena?majtimika wrote:Naravno da znam danas sam bas sa funkom priicao o tome, proverim sa drugarom koliko mu vremena tteba da uradi jedan blok ok 50 cm od al i javljam za cjenu pa ko hoce spojicu vas
Ja sam uzeo bas od tog lika samo 50cm i izgleda mi odlicno a kako sluzi cemo videti na sledecoj gitari.
Funkomat, javi utiske kad isprobaš. Jesi li proverio da li je radius blok apsolutno ravan? A šta bi sa ovim aluminijumskim blokovima, ima li kakve informacije?
Nemam ovde nista za sta verujem da je apsolutno ravno pa nisam. Za alu moras majtimiku da cimas.
- Stevan Hinic
- ex Muzicar koji pije!
I sta bi na kraju sa pravljenjem naseg domaceg Aluminum Radius-sanding Beam -a?
Bas mi treba jedan za radove na vratu, pa bih ga narucio od majtimikinog drugara ako je cena ok i kvalitet zadovoljavajuci...
Javite ako imate neki info.
Bas mi treba jedan za radove na vratu, pa bih ga narucio od majtimikinog drugara ako je cena ok i kvalitet zadovoljavajuci...

Javite ako imate neki info.
Nemam ni ja nikakvih informacija a i dalje sam zainteresovan...
- Stevan Hinic
- ex Muzicar koji pije!
Ja dok ne nabavim taj radijus blok, ne mogu da zavrsim zamenu pragova na svojoj gitari... 

nisam gledao sa njim jos za to posto sam sam nesto radio ako treba nekom plasticni radijus blok duzine 450mm radijus 12 moze da ga dobije od mene dzaba, ravan je ali je radjen ravnim glodalom a ne loptastim pa ima stepenice, ali su jako male i kad se zalepi smirgla nece se primetiti, materijal je poletilen
ko hoce nek se javi
takodje mogu raditi na mom cnc-u mah tu duzinu tj 45 cm i od plastike posto mi masina nije dovolnjo jaka da radi o al, tj mogao bih da radim ali bi trajalo 12h a to mi se ne isplati, pa koga interesuje nek se obrati za polietilenske u svim mogucim radijusima, i nek se ne brine ja imam vec jedno dve godine par PE blokova i nece se iskriviti debljina materijala je 5 cm
ko hoce nek se javi
takodje mogu raditi na mom cnc-u mah tu duzinu tj 45 cm i od plastike posto mi masina nije dovolnjo jaka da radi o al, tj mogao bih da radim ali bi trajalo 12h a to mi se ne isplati, pa koga interesuje nek se obrati za polietilenske u svim mogucim radijusima, i nek se ne brine ja imam vec jedno dve godine par PE blokova i nece se iskriviti debljina materijala je 5 cm
ako je taj blok jos uvek nedodeljen ja bi ga udomio... ili ako jeste, koliko bi kostao taj plasticni 12"
majtimika wrote:nisam gledao sa njim jos za to posto sam sam nesto radio ako treba nekom plasticni radijus blok duzine 450mm radijus 12 moze da ga dobije od mene dzaba, ravan je ali je radjen ravnim glodalom a ne loptastim pa ima stepenice, ali su jako male i kad se zalepi smirgla nece se primetiti, materijal je poletilen
ko hoce nek se javi
evo i ja se prijavljujem za taj blok,ako se ispostavi kao dobar bice posla,trebace mi razni radijusi,samo me malo duzina brine.
taj je udomljen, samo nikao da ga posaljem ali bice prika ne brini
- Stevan Hinic
- ex Muzicar koji pije!
Nestrpljivo ga ocekujem!!! 

Može li neka fotografija nekog bloka da se vidi kako izgleda, mada ja sam i bez toga zainteresovan...