I sa moje strane svi komplimenti, jako mi se dopada što gitara deluje prirodno, do izražaja dolazi lepota drveta a ne neki fancy finiš. I još jedan za profi slike.
Mene zanima je li korišten neki uljani finiš za drvo ili nešto drugo?
ApplePie wrote:Baš lepa djitrica, nekako sexy jedino mi raspored potenciometara nekako kvari skoro idealano uskladjen oblik. Perfect
hvala
slazem se, ne znam ni sam kakva mi je ideja bila u glavi kad sam ih postavljao... predpostavljam da sam ja tu nesto 'teo..
NikolaNis wrote:I sa moje strane svi komplimenti, jako mi se dopada što gitara deluje prirodno, do izražaja dolazi lepota drveta a ne neki fancy finiš. I još jedan za profi slike.
Mene zanima je li korišten neki uljani finiš za drvo ili nešto drugo?
ameri to zovu varnish, kod nas je firnajz, ali ne samo kuvano laneno ulje, nego sa dodatkom nekog brzo isparljivog agensa.
malo podseca na mahagoni, (naravno nelakiran) obzirom da je otvorenih pora. Ja sam ga posle prvog mazanja "na mokro" smirglao sa 200/kom sto je donekle popunilo pore. Meni je osecaj prijatan, ali ja ne volim lakirane vratove.
Sto se mene licno tice, najsrecniji sam zbog cinjenice da sam uspeo da namotam i potujem magnete, i da doticni zaista i lepo rade.. Cenim da su p90 ice sa dummy coilom pun pogodak. Mislim da cu se toga drzati i dalje.
Ovo je fenomenalno choveche. Ajde shto je gitara prelepa i savrsheno izradjena vec si i ti sam odlichan muzichar shto si ovim klipom i pokazao, jako sam srecan shto postoje likovi poput tebe u Srbiji koji odlichno sviraju jazz/blues a uz to su i sposobni da naprave vrhunski i nadasve originalan instrument! Care
U pitanju je sjajan muzicar, sa jaaaako sirokim dijapazonom stilova, i meni jako dobar drug, Bozidar Radenkovic.
Prenecu mu tvoje odusevljenje. I jos jednom hvala za pohvale.
e, sisko, potpuno si u pravu, mozda nekad u buducnosti i uspem da ispratim gradnju, ali jednostavno ne spadam u revnosne dokumentatore. Par puta sam i nosio foto aparat sa sobom u radionicu, i vecito zaboravljao da slikam. Udjem u "trip" i ne pomisljam na fotkanje.