Napravio sam footswitch za 30 dinara.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Napravio sam footswitch za 30 dinara.
Čekaj, čekaj.....zapravo si napravio nešto....nešto originalno...a nije original??!!! 

Priučeni domaći majstori... umesto da je lepo kupio Fender ili Gibson futsvič 

30 din? ti si kao moj drug, sto je trenutno nezaposlen, ali kaze da to nije strasno jer ima mjesecne troskove 20 eura... za kafu i cigare... Hranu, racune i ostale troskove lik ne racuna u toAudio wrote:Našao sam staru kutiju od Lucky-ja, smotao kabal koji sam već imao, zalepio 4 samolepljive
(ne znam kako se zovu) da ne klizi i radi ekstra. Prekidač (koji je jedino ulaganje tj. 30 dinara košta)...

ssmc wrote:Čekaj, čekaj.....zapravo si napravio nešto....nešto originalno...a nije original??!!!

Rekoh sebi sinoć: "najzad jedna korisna tema", ... ali, ... ne lezi vraže ... prepoznatljiv ČOPORATIVNI DUH ovoga foruma i zajednice je ipak preovladao.

Svaka čast, vas treba za Nobela!
kaze se fuc-fičnebojsak wrote:Priučeni domaći majstori... umesto da je lepo kupio Fender ili Gibson futsvič
@Trzalica
Baš mi je drago da sam pomogao. Mislim, neka neko baca pare ako hoće na te gluposti. To je samo jedan
glupi prekidač i ne treba da košta više od 30 din. Ja sam tu pedalu odavno prodao a da nisam bacio
3000 din. na footswitch koji bi sada danima oglašavao na KP, reklamirao kao da je SRV gazio po njemu...
Obožavam ove što sve kupuju a menjaju žice jednom u 6 meseci !!!
Baš mi je drago da sam pomogao. Mislim, neka neko baca pare ako hoće na te gluposti. To je samo jedan
glupi prekidač i ne treba da košta više od 30 din. Ja sam tu pedalu odavno prodao a da nisam bacio
3000 din. na footswitch koji bi sada danima oglašavao na KP, reklamirao kao da je SRV gazio po njemu...
Obožavam ove što sve kupuju a menjaju žice jednom u 6 meseci !!!