Gibson Les Paul Custom: popravka headstock-a i refiniširanje
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Gibson Les Paul Custom: popravka headstock-a i refinišir
Po meni je to broj 8.
A šta ti kažu kodovi sa potenciometra, da li se slaže godište sa brojem 8?
A šta ti kažu kodovi sa potenciometra, da li se slaže godište sa brojem 8?
- mislim_stvarno
Meni vise lici na 9.
Lm, kao i uvek kad su ovakve teme u pitanju, pratim i uvek cekam nove slikice.
Lm, kao i uvek kad su ovakve teme u pitanju, pratim i uvek cekam nove slikice.

mislim_stvarno wrote:Meni vise lici na 9.

mislim_stvarno wrote:Lm, kao i uvek kad su ovakve teme u pitanju, pratim i uvek cekam nove slikice.

Oštetećeno drvo, definitivno broj 9. Usporedite sa ovom drugom devetkom u nizu. Poklapanje 99%.
Spoiler:
Iskreno nisam se nikada bavio vezom cifara sa godištem izrade, za vas koji se razumete u to reći ću da je gitara iz 1980. godine ili godinu-dve posle. Da li to onda znači da je ono na početku ipak 8?
Dok ne dobijem odgovor od vas koji ste voljni da pomognete evo jedne erotske slike, dama je skroz ostala gola sa prednje strane
Ne znam zašto sam mislio da crni i beli Custom-i imaju i top od mahagonia, ili sam ja to imao lošu informaciju? Kao što vidite ovde je u pitanju običan javor sastavljen iz 3 dela...

...
Dok ne dobijem odgovor od vas koji ste voljni da pomognete evo jedne erotske slike, dama je skroz ostala gola sa prednje strane

...
-
Da, onda je definitivno 80-to godište.
Kada sam prvi put video slike pomislio sam da je ono sredina 70-tih jer tada je nekako stiglo najviše customa preko Londona odnosno firme Toma&Co.
Svakako je to dobra gitara i pomuči se maksimalno da bude baš kako treba, zaslužila je!
Lično baš nisam ljubitelj customa, ali rade zaista dobro.
Kada sam prvi put video slike pomislio sam da je ono sredina 70-tih jer tada je nekako stiglo najviše customa preko Londona odnosno firme Toma&Co.
Svakako je to dobra gitara i pomuči se maksimalno da bude baš kako treba, zaslužila je!
Lično baš nisam ljubitelj customa, ali rade zaista dobro.
80690511
Guitar Info
Your guitar was made at the
Nashville Plant, TN, USA
March 10th, 1980
Production Number: 11
Guitar Info
Your guitar was made at the
Nashville Plant, TN, USA
March 10th, 1980
Production Number: 11
tako se zove leskovacki euro kremUsred Zala wrote:...odnosno firme Toma&Co. ..

Та фирма је лиферовала неке наполитанке за војску кад сам ја служио 1995/1996. Будући колико им је војска дуговала пара, не би ме чудило да су банкротирали 1997 

Hvala Usred Zala na dobroj pretpostavci i hvala fattwang na detaljnim informacijama.
Bancika i Kristijane, šta da kažem sem prijatno
.

Bancika i Kristijane, šta da kažem sem prijatno

- Dersu Uzala
Gde si se njih setio, svaka cas'. Behu oglasi u Dzuboksu?Usred Zala wrote: Kada sam prvi put video slike pomislio sam da je ono sredina 70-tih jer tada je nekako stiglo najviše customa preko Londona odnosno firme Toma&Co.
e samo jedno pitanje. to sto se glava rascepila jeli u startu lose zalepljeno il je krenula. jer ako je krenula onda ne znam dali je mozda bolje lomiti je tj razrezati pa ponovo lepo slepiti celom plohom . sudeci po toj drljavoj farbi koju je koristio prosli restaurator boga pitaj kakav je lepak koristio.
sta si rekao za finish crni nitro i tako to jel ?
ne sumnjam da ces ga picnuti ko bombonu. pratim i uzivam.
sretan rad
sta si rekao za finish crni nitro i tako to jel ?
ne sumnjam da ces ga picnuti ko bombonu. pratim i uzivam.
sretan rad
-
Nemoguće je ne setiti se njih i vitke linije NemečekaDersu Uzala wrote:Gde si se njih setio, svaka cas'. Behu oglasi u Dzuboksu?Usred Zala wrote: Kada sam prvi put video slike pomislio sam da je ono sredina 70-tih jer tada je nekako stiglo najviše customa preko Londona odnosno firme Toma&Co.

suzdrzavao sam se jer je majstor u pravu,ne oduzima joj nevinost ali je toliko dobro relikovana da je stvarno grijeh refinis,iako svi razlozi vlasnika stoje...
- Dersu Uzala
Da ne pricam o JAT Air Lift-u. Dodjes u JAT, samo im pokazes sta hoces iz Tominog oglasa (ili What Hi-Fi casopisa ako juris hi-fi) i nedelju dana kasnije molim lepo, na ruke.Usred Zala wrote:Nemoguće je ne setiti se njih i vitke linije NemečekaDersu Uzala wrote:Gde si se njih setio, svaka cas'. Behu oglasi u Dzuboksu?Usred Zala wrote: Kada sam prvi put video slike pomislio sam da je ono sredina 70-tih jer tada je nekako stiglo najviše customa preko Londona odnosno firme Toma&Co.kada su u vreme jeftine funte svi tamo kupovali tehniku pa i muzičku opremu.
Nego reko, di se seti toga, to je iz nekog petog zivota, ne ni drugog.