I meni se vidhe dja bez bindingza ideja. Btw gledam slike ove pri pocetku, jel postojala neka fora da se lakiranjem jos vise istaknu share, ono, prva slikica izlakiranog tela mi izgleda bash strava, a posle kao da se kontrast malo utopio?!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Heh, caka je da od ugla iz kog gledaš zavise i rebarca, totalno je neki 3D trip, najviše se vide iz ugla svirača, tj. odozgo. Kapiram da je moglo da se istonira drvo da se istaknu rebra, al meni to nešto i nije bitno, gotivnije mi je ovako neupadljivo.dweezil wrote:e carski mnogo lepe slike i opasan masterworksvaka cast Tasi
![]()
I meni se vidhe dja bez bindingza ideja. Btw gledam slike ove pri pocetku, jel postojala neka fora da se lakiranjem jos vise istaknu share, ono, prva slikica izlakiranog tela mi izgleda bash strava, a posle kao da se kontrast malo utopio?!
Hoću, i to što je snimljeno je na prevaruGagi wrote:Dr-e volšebno zaista,za gitarograditeljstvo u Srbiji, nisam neki ljubitelj "stomačića" na Gibi ali ove tvoje fotke su odlično uhvatile ergonomski momenat (i lepotu) istog, čini mi se da je sustain zaista dugačak mada voleo bih da usetuješ i snimiš neki (sparkle) clean kad budeš mogao, zašto si odabrao baš ove pikapove zanima me?
Uzdravlje da joj izguliš pragove!
SkyHero94 wrote:Pa ovo je stvarno savrsenstvo.Svaka cast.
Pa dobro sad, možemo u rerni nešta, ili na tiganju....prženo&pečeno ostaju kao kombinacije još uvekDrGreenthumb wrote: da odemo do Savudina (prvo da obeća da neće ništa kuvati - ni kafu!)
Nadao sam se da ćemo se skupiti i ranije pa sam odlagao momenat u nadi da će mi se paketić radosti™ obresti u neko dogledno vreme budući da je krenuo iz USA 9-og januara (ako ne laže USPS tracking sistem), pa da napravimo 'nako jedan fini gear gathering i izgustiramo sve natenane, ali dobra strana je što se možemo ovako skupiti minimum dva puta i izgustirati natenanije™DrGreenthumb wrote: Kad posetimo Savahudina početkom nedelje.....
Hehe, aj bacićemo nešto na roštilj ako baš insistirašssmc wrote:Her Dottore ovo izgleda fantazija. U suštini sam slab oko poznavanja gitareali samo gledajući slike bio sam u
fazi
za Tasu, šta reći više. Sa snimke mogu samo da naslutim o kakvom tonu je reč, a ne sumnjam da ću biti van sebe i kada budem čuo kroz pomenuta pojačala
![]()
Pa dobro sad, možemo u rerni nešta, ili na tiganju....prženo&pečeno ostaju kao kombinacije još uvekDrGreenthumb wrote: da odemo do Savudina (prvo da obeća da neće ništa kuvati - ni kafu!)![]()
Nadao sam se da ćemo se skupiti i ranije pa sam odlagao momenat u nadi da će mi se paketić radosti™ obresti u neko dogledno vreme budući da je krenuo iz USA 9-og januara (ako ne laže USPS tracking sistem), pa da napravimo 'nako jedan fini gear gathering i izgustiramo sve natenane, ali dobra strana je što se možemo ovako skupiti minimum dva puta i izgustirati natenanije™DrGreenthumb wrote: Kad posetimo Savahudina početkom nedelje.....
Do skorog viđenja
Er, ne znam na koja pojačala misliš? Na snimku je Tasman Slo 100w (mada mislim da ga je Tasa žestoko izmenjao u odnosu na originalni model) a pojačala na kojim ćemo malo snimati su matori Vibrolux od Guvnor-ovog drugara (da, napržili smo se na stereo Fender goodness) - čisto jer koristimo Marshall-vibed pojačala (ili baš oriđiđi plexi, kao Guvnor) pa da da malo širine, a taj 2061x (20w - El84) je klon koji sam ja dobio for dirt money, samo što ga još nisam skućio, već vucaram šasiju.Gagi909 wrote:Divno divno izgleda a pre svega zvuci.. bas me zanimaju ta pojacala i onako sam vec duze u potrazi.
Zna li neko cene? Kontakt?
Hehe, true trueMUzzY wrote:Toliko sam lajkovao na FejSU da ovde necu ni slovo da napisem tom majstoru zbog koga od usta odvajam svaki evro dok ne skupim za svoju custom gitaru![]()
A za snimanje vidim da si me potpuno otpisaodoooobro, neeema vezeeee...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest