A zato..

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
A zato..
nema frke tu smo da pomognemo
Hvala za ovu informaciju, ja nisam iskreno istraživao ovu temu ali sam se uvek pitao zašto, nekako mi je bilo dovoljno ono glupo objašnjenje da su upali u poteškoće pa počeli sa morem Korenskih i ovih Čeških Kramera itd pa je sve to navodno dotuklo firmu...I hajde došlo drugo vreme ljudi tražiše nešto drugo osim super stratova u šarenim bojama...Tih Čeških Kramera ima more kod nas i svi ih i dalje valjaju kao AmeričkeRazlog sto je Kramer propao:
ProfessorBaltazar wrote: ↑20 Feb 2017, 20:12Edi je u sredini, nije ni levo ni desno. Onaj levo je mozsereci krimos, a onaj desno, kazem, dugovali mu puno para.
tacno lepo si ti napisao neo ja pogubih oci, ako sam dobro ukapirao Cika Krimos je dugavo Cika Floydu? a ono i Edislav Van Helenivoc kakav je garant je ostao duzan sto god....Ako sam pogodio o kome je rec ovo za cika Rose-a on voli da tuzi, tuzio je i khaler itd...ruku na srce njega je mogao leo F da tuzi prakticno je samo izbacio 4 srafa i on ovo za zkljucavanje dodao... Rat tremola....ProfessorBaltazar wrote: ↑20 Feb 2017, 20:12Edi je u sredini, nije ni levo ni desno. Onaj levo je mozsereci krimos, a onaj desno, kazem, dugovali mu puno para.
grehota je to prodavati ☺, sa koje gitare je to skinuto_ po slikama rekao bih g-2v ili g10v one su nee bile MIJ ali posle su počeli sa Korejom, ima baš po neka na oglasima kaže čovek Japan a nije jednoga sam baš pitao ''odakle ti info da je Japan kad nije''? ćuti lik...ima nekak jadnica bela Korenaska g3 mislim da je promenila 4 vlasnika koliko sam ja brojao, kako bilo evo kažu da ovde ima najviše washburna iz G serije na 1 mestu možda ti bude od neke pomoći,https://www.youtube.com/watch?v=cAJnQni8Yws sad glupo je da pitam za cenu te naprave nemam je na šta trenutno..ali ako imaš cenu već smišljenu daj pošalji u privtanim čistmo me kopkaevo, moj Wonderbar iz 82! još i dandanas radi ko majka, ali mi ne treba više - pa se prodaje.
merk wrote: ↑22 Feb 2017, 10:33nije skinut od nigde, nego sam ga jedva jedva našao u koelnu 82-ge. bio je montiran na les paul deluxu, što nije baš standardno, da se stavlja na gibsone, ali u 80-tima mi je to trebalo, pa sam ga stavio.
kod montaže nema nikakvih bušenja ili bilo čega drugog osim manjih rupica na vratu odmah iza nuta, gde se stavlja dodatni deo, kroz kojeg prolaze žice.
i ništa se ne seće. žice se stavljaju obično, kao kod svih drugih gitara. fine tune mu je stvarno fenomenalan i neverovatno drži štim.
to je pravi TENK! možda ga je prodavati stvarno šteta, ali pošto sam več godinama na fenderu (strat, nocaster) nema potrebe, da ga držim i dalje u ormaru.
cena nije tajna. prodajem ga za 150 eura.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest