Drago mi je da sam ti pomogao i srećno u kupovini...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Poslednji put kada sam proveravao, naplaćivali su veoma, veoma mnogo svoje posredničke usluge.mislim_stvarno wrote: Ili mozda preko ebay-a sa agencijom posrednikom (edućan)?
Postoji, ako se dogovoriš sa prodavcem - najrasprostranjeniji način je bankovni transfer (SWIFT/IBAN metod). Za detalje se raspitaj u svojoj banci.mislim_stvarno wrote:Mislim da li postoji alternativni nacin placanja preko ebay-a, ne karticom?
Gledas cenu koja pise crvenom bojom + na to dodas postarinuac10 wrote:nije stewmack,nego guitarfetish za sta mi treba odgovor,ali da ne otvaram novu temu...PRILICNO MI JE HITNO!!!
kada se narucuje jel cena ona koja pise crvenom bojom ili ona retail......molim vas sto pre neko da mi odgovori...HVALA
Karticu sam otvorio u utorak, a ovo narucio u sredu pa jedino ako ovi u banci nisu nesto odugovlacili... Brine me samo da nisam za dzabe otvorio ovu karticu (trazio sam u banci karticu za placanje preko interneta u inostranstvu, i oni su mi dali Erste poklon karticu Visa Electron), pa da se ispostavi da sa njom ne mogu nista da uradim....We have not sent your order yet because your credit card was not accepted. If you think we may have the wrong number or expiration date, please send the card number again through our web page order form or send it by fax to 740-593-7922. Do not send the number by e-mail, as this is not secure...
...We will continue to try your credit card. You will receive an email confirmation once your package ships. If your card is not accepted within 4 days, your order will be canceled...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest