Ma slobodno naruči i gitaru sa hamovimafriedman wrote: Kad budem hteo gitaru sa singlovima, narucujem od Vas jednog ovakvog strata!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ma slobodno naruči i gitaru sa hamovimafriedman wrote: Kad budem hteo gitaru sa singlovima, narucujem od Vas jednog ovakvog strata!
Ipak je to mesto rezervisano za Jackson dk2m.viden wrote:Ma slobodno naruči i gitaru sa hamovima.
Nisam bas siguran na koje dve nijanse misliš. Radio sam s pigmentom rastvorenim u nitro laku i to sa dva pištolja u isto vreme. Same nijanse su nastale kao posledica razlicite koncentracije pigmenta. Inače se na slici na jednom mestu vidi odsjaj lampe (nadam se da ne misliš da je to druga nijansa).Jimmy Henderson wrote: kako si uspio dobiti dve razlicite nijanse boje na telu korpusa ?
opet ja i moje ostro oko........
koji su pikapovi ? radijus vrata ? kao originalni Fender ? npr. moj Blade ima 12 ".
hoce li tvoj sledeci projekat biti nesto slicno u fazonu izgleda PRS ? nesto sam se nameracio na taj izgled.......
jos jednom , sve cestitke , dugo mi svirali i dugo mi dobro radili !
lep pozdrav !
Polako bre ljudi. Jedan po jedan.migor8 wrote:Hocu i ja jedan bass,neki jazz na primer!
Vazi , vazisirac-šunka wrote:Uh pa nemojte sad da smarate coveka bez preke potrrebe, ponestace mu slatkog i raćije, a ja cu za to biti kriv...![]()
![]()
Ja sam, eto isao da se dogovorimo oko nekih popravki.
sirac-šunka wrote:Uh pa nemojte sad da smarate coveka bez preke potrrebe, ponestace mu slatkog i raćije, a ja cu za to biti kriv...![]()
![]()
Ja sam, eto isao da se dogovorimo oko nekih popravki.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest