Znachi da trazim magnet sa izrazenim bassom?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Koju gitaru imaš i jesi li potpuno siguran da je cela od javora?XtrmntR wrote:Ja imam gitaru od javora, pa zato pitam.
Whoa. Nešto "custom" ili neki proizvodni model?XtrmntR wrote:Ja imam gitaru od javora, pa zato pitam.![]()
E, vidi, to zavisi od te konkretne gitare koju imaš. Kako ona zvuči - previsoko kao Fenderov Jazzmaster/ Jaguar ili "standardno"? Ako zvuči standardno (tj. ako, kada sviraš sa nekim kolegom koji ima neku svoju gitaru, tvoja i njegova zvuče približno isto što se visine tona tiče) onda biraj humbuckere po želji. Ako zvuči suviše visoko, onda biraj "basovitije".XtrmntR wrote:Znachi da trazim magnet sa izrazenim bassom?
Ako malo pažljivije pogledaš, "samo će ti se kasti" da Warmoth u ponudi ima samo tri tela koja imaju neke veze sa javorom - dok se onim od jove, mahagonija itd. ne zna broj. A cena im je velika delimično zbog "flame maple" izbora (teže je tako seći drvo) a većim delom zbog retkoće (ko pri zdravoj svesti traži gitaru sa telom od javora?).XtrmntR wrote:...samo ce ti se kasti zashto su redje gitare od javora.
Da, i još ES-175, ES-335, i slično... S tom razlikom što hollowbody laminated gitare od javora zvuče provereno dobro.XtrmntR wrote:...Godin radi neke modele od javora, SD model, bc rich kerry king V je od javora itd, mislim... chisto da vidish da ih ima.
->Model PS2162<-: Hollow Stratocaster® Replacement Body...XtrmntR wrote:Ne znam gde vidish da su shuplji?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest