Ja sam toggle switch poveazo ovako:Danielt wrote: ali mislim da cu da ubacim togle switch ...sad nesto kako ja kontam togle switch ce u jednom polozaju raditi nista odnosno nece prekidati struju do 5-way prekidaca a u drugom ce prekidati struju 5-way prekidaca i raditi kombinaciju neck-bridge magneta? ako si me skonto o cemu pricam
e sad posto pre nisam cacko po elektronici gitare cuo sam nesto da magneti mogu da se vezu paralelno i redno ako moze sta se time realno dobija?
i kad skidam magnete i prekidac kontam da cu morati da skinem i pickguard a za to cu morati sa olabavim zice skroz e sad cuo sam da nikako nevalja za
vrat gitare da se skidaju zice jer se oslobadja pritisak sa vrata gitare itd ajd ako mozes malo to da mi objasnis
ah da zaboravih svidja mi se boja plastika na tvojoj gitari jel ima da se kupe u toj boji ili moram sam da odradim ako moram sam mozes li mi reci na koji nacin
e sad izvini ako malo smaram ali moram nekog da pitam![]()
hvala unapred

Naravno ne treba ti ovoliko zice koliko sam ja ostavio. Da se ne bih mucio...

A evo i jedne seme za isti:
http://www.seymourduncan.com/support/wi ... witch_f_bp
Moras naravno da skines i pickguard i zice. Nema druge...
Sto se farbanje plastike tice, skuvas crnu kafu, ubacis plastike i sacekas 10ak min ali to nazalost ne funkcionise sa svim vrstama plastike.
Ima i da se kupe poklopci te boje ali ne znam gde kod nas. Mozes da narucis sa stewmac-a ako ne uspe ovo s kafom.
Ako te zanima jos nesto, pitaj.