Djoksi radionica
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Wild Child
Re: Djoksi radionica
kul je ovaj george lynch
jos samo da mu nabacim crni tremolo i crne civijeWild Child wrote:kul je ovaj george lynch

e ovo je nesto sto mi trebaNikolaNis wrote:Evo ti sajt firme iz Italije koja pravi ta glodala http://www.cmtutensili.com/viewdoc.asp?pars2=1~18~1, a Filos je predstavnik za Srbiju. Pogledaj u mojoj temi nekoliko strana unazad od kraja, imaš sliku glodala koje sam ja kupio i lager je sa gornje strane, baš kao što i ti traažiš...
http://www.cmtutensili.com/show_items.a ... KHW~652B~2
videcu da li imaju pa da narucim
Obrati samo pažnju na to koliki ti prihvat ima glodalica, koliko vidim ovo glodalo ima "telo" od 1/2 inča, to ti je oko 12 mm
Javi koliko te koštalo, ono što sam jakupio je bilo oko 2.000 dinara.

dokle si dosao sa ibanezom. 'ajde obraduj nas nekom slicicom
Ovih dana ne radim nista,cekam da mi stigne floyd rose sa guitarfetisha pa da krenem sa kopanjem lion's claw-a.Medjutim,narucio sam jos 4 aprila i jos uvek mi nije stiglo pa vec pocinjem da se nerviramoboss wrote:dokle si dosao sa ibanezom. 'ajde obraduj nas nekom slicicom

ma salji im odmah mail. ja sam porucio od stewmaca fingerboard i neke sitnice 14.04 pa se vec nerviram a mogu misliti ti.
doduse moguce da se sve zaglavilo kod nas zbog neradnih dana. drzim ti fige da sto pre stigne i da te ne lupe po usima sa carinom.
doduse moguce da se sve zaglavilo kod nas zbog neradnih dana. drzim ti fige da sto pre stigne i da te ne lupe po usima sa carinom.
I dok sam pisao prethodni post,kao da su me culi kako se nerviram oko posiljke i da cu da im saljem mejl,pozvoni mi postar i donese paket sa guitarfetisha.Dakle,posle 18 dana je stigao,na paketu su stavili vrednost od 9$ tako da nisam platio carinu nista.Cak ni postarinu koja je 20$ i koja takva stoji na racunu oni su na visa kartici skinuli 13$ tako da sto se toga tice svaka im cast,stvarno korektno sa njihove strane,jedina mala zamerka je to cekanje ali to je zbog toga sto nismo u sistemu paypal-a.
A evo i par slicica paketa

A evo i kako izgleda prislonjeno na gitari

A evo i par slicica paketa

A evo i kako izgleda prislonjeno na gitari

bravo. eto kako smo ga naslutili. ne casi casa kopanje

- sirac-šunka
- vragolan
Vec vidim opasnog gitaristu sa zlatnim prstenjem i predugom kosom kako shreduje po gitari. 

da znas da nisam mogao da verujem kad mi je doneo,nije proslo ni 5 min od kako smo komentarisalioboss wrote:bravo. eto kako smo ga naslutili. ne casi casa kopanje![]()

sad cu poceti da pravim prvo jedan probni lions claw na drugom parcetu drveta,da uvezbam pre nego sto krenem na telo i da malo korigujem crtez jer se malo ne poklapaju dimenzije sa ovim floyd-rose-om.Sitna su odstupanja ali prvo cu to da korigujem.

ma moja ti je frizura vise nalik ovojsirac-šunka wrote:Vec vidim opasnog gitaristu sa zlatnim prstenjem i predugom kosom kako shreduje po gitari.

- sirac-šunka
- vragolan
Pa dobro, mislio sam ako se komercijalizujes, mozda je otkupi neki opak za neke velike pare 

uredno i precizno kao i obicno, svaka cast