handmade SG (P90 pickups)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: handmade SG (P90 pickups)
Nikola, nema na čemu, drago mi je da vrši posao!
-
'Bem ti sunce!!!
Hvala, Nikola, na trudu, bolje je nego sto sam se usudjivao i da zamislim!
Ne znam sta da kazem, izgleda neverovatno dobro. Kad se vratim sa mora, pravo u Nis, pa da cujem ovo cudo, ako radi kao sto izgleda, bice veselja.
Hvala, Nikola, na trudu, bolje je nego sto sam se usudjivao i da zamislim!
Ne znam sta da kazem, izgleda neverovatno dobro. Kad se vratim sa mora, pravo u Nis, pa da cujem ovo cudo, ako radi kao sto izgleda, bice veselja.
-
Hvala, Vaske, na lepim zeljama. Staracu se!!
Bez obzira na to sto ce Nikola postaviti snimke i ja cu uraditi isto cim mi se ukaze prilika. Imao sam ideju koju se nadam da cu ostvariti kada je ton u pitanju, pa cemo zajedno proceniti koliko sam uspeo.
Bez obzira na to sto ce Nikola postaviti snimke i ja cu uraditi isto cim mi se ukaze prilika. Imao sam ideju koju se nadam da cu ostvariti kada je ton u pitanju, pa cemo zajedno proceniti koliko sam uspeo.
uf al je ovo doro. nikola svaka cast nsam ni sumnjao da ces napraviti pravi masterpiece.
logo je savrsen. kristijanu kapa dole.
vlasniku gitare sve najbolje dobio je prelep instrument.

logo je savrsen. kristijanu kapa dole.
vlasniku gitare sve najbolje dobio je prelep instrument.

bez. komentara.

It looks like... black n white... in the same time.

ponovo gledam ovo i zapanjen sam rezultatom, neverovatan rad Nikola!
Hvala vam svima od srca na ovakvim komentarima. Dajete mi veliku motivaciju za dalji rad ali ujedno osećam i obavezu da svaka sledeća gitara bude podjednako ozbiljno rađena kao i predhodna. Nema opuštanja sa moje strane i dopuštanja da se potkrade neka greška. Nadam se da uskoro kreće nešto novo iz moje radionice pa će biti i novih tema i slika...
@ rock nation, ukoliko je ova gitara po izgledu prevazišla ono što si mislio da ćeš dobiti drago mi je da sam izneverio tvoja očekivanja
. Želim ti prijatan odmor i srećan put a posle se vidimo i neka ova lepotica počne svoj rock 'n' roll život
...
@ Kristijan, još jednom hvala na velikoj pomoći oko logoa i posebno hvala na nekim novim stvarima koje se "kuvaju", neka to bude iznenađenje, ima vremena...

@ rock nation, ukoliko je ova gitara po izgledu prevazišla ono što si mislio da ćeš dobiti drago mi je da sam izneverio tvoja očekivanja

@ Kristijan, još jednom hvala na velikoj pomoći oko logoa i posebno hvala na nekim novim stvarima koje se "kuvaju", neka to bude iznenađenje, ima vremena...

- Dersu Uzala
Ja bih dodao da izgleda 'jebozovno', ali ne smem, banovace me covece. E, a taj logo mi je sumljiv. Sjajagodan, al' sumljiv. Aj', neka mu je halal, sto kazu braca. 

Puno gitara, i to jako dobrih gitara, je prošlo kroz tvoje ruke pa tvoja pohvala ima težinu, hvala
Ne znam šta ti je konkretno sumnjivo kod logoa, možda si nešto slično već negde video? Meni je u svakom slučaju ovo potpuno novo i nešto što nisam video do sada, a logo nije rađen samo da lepo izgleda nego ima i poentu, to mi je takođe jako bitno.

Ne znam šta ti je konkretno sumnjivo kod logoa, možda si nešto slično već negde video? Meni je u svakom slučaju ovo potpuno novo i nešto što nisam video do sada, a logo nije rađen samo da lepo izgleda nego ima i poentu, to mi je takođe jako bitno.

- komplikator
sex.
svaka čast!
al' logo mi nije nešto kul. previše me potseća na kompas neki. ne dobacujem baš poentu istog. tj, u čemu je "fora".

svaka čast!
al' logo mi nije nešto kul. previše me potseća na kompas neki. ne dobacujem baš poentu istog. tj, u čemu je "fora".

- sirac-šunka
- vragolan
Da pohvalim i čestitam majstoru i ovim putem! 

Prvo hvala na lepom i sexy komentaru
Logo treba da predstavi moje ime i prezime, Slovo N je jasno Nikola. Ovaj stilizovani krst oko slova N predstavlja moje prezime Krstić. To je ta priča, nije mnogo komplikovano ali sam se nadao da će neko povremeno da se upita šta bi to trebalo da predstavlja, znači da skreće pažnju
.
hehehe, hvala sirac za ova podebljana slova, vidimo se valjda uskoro

Logo treba da predstavi moje ime i prezime, Slovo N je jasno Nikola. Ovaj stilizovani krst oko slova N predstavlja moje prezime Krstić. To je ta priča, nije mnogo komplikovano ali sam se nadao da će neko povremeno da se upita šta bi to trebalo da predstavlja, znači da skreće pažnju

hehehe, hvala sirac za ova podebljana slova, vidimo se valjda uskoro

Ma neeee, neeeeeee, šali se Nikola, to su vam tajni signali za Rozenkrojcere, Templare i Masone