handmade SG (P90 pickups)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: handmade SG (P90 pickups)
Moj logo nije od te folije, folija mi služi kao šablon pomoću koga nanesem logo bojom po želji.
Kao što sam i obećao evo malog video zapisa koji bi trebao da vam da neku sliku o tome šta ova gitara pruža. Ukopčana je direktno u pojačalo, nisam zapamtio koji je tačno Marshall pa prepuštam poznavaocima sa foruma da prepoznaju o kom se tačno radi. Posebno se zahvaljujem Dejanu Najdanoviću-Najdi koji je izdvojio par sati da se lepo družimo, popijemo kafu i pivce, popričamo o gitarama i da naravno svira na ovoj gitari... Najdo još jednom
Hvala i mom prijatelju i komšiji basisti Milanu Stanimiroviću-Miši koji nas je ugostio u svom stanu. Falio je još samo njihov bubnjar Boža i da ceo bend "DELIVERANCE INC" bude na okupu. Za ljude koji vole žešći rock zvuk preporučujem da upamte ime benda, imao sam čast da preslušam njihov kompletan album koji bi uskoro trebao da se pojavi, odličan je
Da ne dužim dalje:

Hvala i mom prijatelju i komšiji basisti Milanu Stanimiroviću-Miši koji nas je ugostio u svom stanu. Falio je još samo njihov bubnjar Boža i da ceo bend "DELIVERANCE INC" bude na okupu. Za ljude koji vole žešći rock zvuk preporučujem da upamte ime benda, imao sam čast da preslušam njihov kompletan album koji bi uskoro trebao da se pojavi, odličan je

Da ne dužim dalje:
sta reci , sve se cuje.

Imao sam priliku da slusam Najdu uzivo, covek je zivi car sta radi!
Zvuk je
a izgled jos vise! 
Zvuk je

Gitara zvuchi fenomenalno. I to potpuno fenomenalno. Svaka chast!
Overdrivovan zvuk mi se bash i ne dopada, ali se chuje da gitara kida i distorzirana. Chuje se taj karakteristichan pick attack koji SG ima. SG i P90, pa de cesh bolje
O vrhunskom izgledu gitare vishe necu troshiti rechi!
Overdrivovan zvuk mi se bash i ne dopada, ali se chuje da gitara kida i distorzirana. Chuje se taj karakteristichan pick attack koji SG ima. SG i P90, pa de cesh bolje

O vrhunskom izgledu gitare vishe necu troshiti rechi!
Odlično zvuči. U par minuta stane samo deo onoga što bih voleo da čujem, ali i ovoliko je prilično informativno. Kako ovi magneti otvore gitaru, čudo jedno! Nadam se da će vlasnik gitare da napravi još detaljnije snimke, posebno bi bilo lepo da se čuje sa ostatkom benda. Sve u svemu, vanredno dobar utisak u svakom pogledu.
- Stevan Hinic
- ex Muzicar koji pije!
Lepo zvuci, super izgleda, svaka cast Nikola. Da napravis bar jos sleper ovakvih! 

Hvala ljudi još jednom na pohvalama, sada imate kompletniji utisak o ovoj gitari
.
@ oboss, kratko i jasno
@ MetalFunk, Najda je zaista dobar gitarista i pevač, kako on kaže, najbolji gitarista među pevačima
. Super je tip kome glava nije u oblacima zato što je imao prilike da sarađuje sa puno poznatih pa i legendarnih muzičara sa naših prostora.
@ Cortex, tebi po ko zna koji put hvala. Ovi magneti i nisu baš predviđeni za neki jači overdrive, ali mislim da dosta toga može da se izvuče iz nje. Ovo je ionako bilo snimljeno onako spontano bez neke pripreme.
@ Kristijan, drago mi je da si sad stekao malo bolju sliku o tome šta pružaju ovi magneti i nadam se da se i tvoj traženi zvuk u to uklapa. Ako je tako onda sam uspeo da ti pomognem
@ Muzicar koj pije!, hvala puno, nadam se da će biti još gitara iz moje radionice...

@ oboss, kratko i jasno

@ MetalFunk, Najda je zaista dobar gitarista i pevač, kako on kaže, najbolji gitarista među pevačima

@ Cortex, tebi po ko zna koji put hvala. Ovi magneti i nisu baš predviđeni za neki jači overdrive, ali mislim da dosta toga može da se izvuče iz nje. Ovo je ionako bilo snimljeno onako spontano bez neke pripreme.
@ Kristijan, drago mi je da si sad stekao malo bolju sliku o tome šta pružaju ovi magneti i nadam se da se i tvoj traženi zvuk u to uklapa. Ako je tako onda sam uspeo da ti pomognem

@ Muzicar koj pije!, hvala puno, nadam se da će biti još gitara iz moje radionice...
Last edited by NikolaNis on 04 Aug 2011, 11:30, edited 1 time in total.
'Ocu da mi administratori promene nick u MerakFunk! 

Ups, ja pogrešno napisao tvoj nik, greška prilikom kucanja
. Evo ispravio sam 

imam samo jedno da kazem

I ja isto kazem
Cime si snimao?Ja sam probao da snimim ono moje pojacalo fotoaparatom (7.2mp) ali krci zvuk

Cime si snimao?Ja sam probao da snimim ono moje pojacalo fotoaparatom (7.2mp) ali krci zvuk
Gitara je
,distorzija me je odusevila,a i na klinu gitara zvuci super
.Sve pohvale majstoru Nikoli
jos jedan odlican instrument!Nek je sa srecom majstore i zelim ti jos puno ovakvih remek dela i zadovoljnih musterija
!

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
To je to. Perfektan SG 

SG of destiny