Akustara ispocetka
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Akustara ispocetka
Matori ovo svaki put sve bolje i bolje
Hej, pa hvala, trudim se. Ova je bila poprilican izazov samo zbog puno sitnih detalja(binding) ali sam se nekako izborio. Radio sam jos jednu vizuelno istu ali od drugih materijala samo je nisam sastavio, nisam morao da zurim pa sam sklapanje ostavio za drugi dan. Okacicu i te slike samo da se skapiram sa vremenom...

Audio?jecaisale wrote:Okacicu i te slike samo da se skapiram sa vremenom...
Potrudicu se...
Evo obecanih slika
A i snimak je tu...
Spoiler:
Ova jako lepo zvuci. Izgled i izradu mislim da je bespotrebno kometarisati. Bravo.
super i izgleda i zvuci 

kompliment za izradu i zvuk!!!
Hvala, hvala... 

Jos malo pa gotov archtop...
Spoiler:
Cas posla gotovo...

Spoiler:

Svaka čas''! E da sam bliže pa da skoknem časkom, to treba da se čuje!
ovo je fantazija... svaka cast covece
pozdravljam rad i trud i verujem da je ova gitara rađena prema specifikacijama da ispadne upravo ovakva..ali, meni je ovo (za razliku od onih lepih akustarica koje je Jurišin kačio) izuzetno ružna gitara
Šta ću. Ono što mi se dopadne, kažem..isto tako kažem i kada mi se ne dopadne.
Od boje, izbora i pozicije potova, plastike koja pokriva truss rod rupu, preko visine magneta i spoja vrata sa telom, pa do konure i oblika headstocka..Svašta mi tu nešto bode oko, ali opet..ja nemam pojma o gitarama ovakvog tipa, niti volim taj hollow body sound nešto, pa je moguće da je ovakav model baš i trebao da ispadne kako je ispao..A i sigurno je uživo drugačija (ne volim fotografije sa blicom, ili ovako jaksim svetlom)
Lepo bi bilo svakako čuti neki snimak
Šta ću. Ono što mi se dopadne, kažem..isto tako kažem i kada mi se ne dopadne.
Od boje, izbora i pozicije potova, plastike koja pokriva truss rod rupu, preko visine magneta i spoja vrata sa telom, pa do konure i oblika headstocka..Svašta mi tu nešto bode oko, ali opet..ja nemam pojma o gitarama ovakvog tipa, niti volim taj hollow body sound nešto, pa je moguće da je ovakav model baš i trebao da ispadne kako je ispao..A i sigurno je uživo drugačija (ne volim fotografije sa blicom, ili ovako jaksim svetlom)
Lepo bi bilo svakako čuti neki snimak

Hvala judi. Overdrive, postujem misljenje ali ovako je kupac trazio pa rema tome...
Meni licno se ne svidjaju kapice potova(i njih sam pravio) ali to je bar lako zameniti. Sve u svemu danas je kupac preuzeo gitaru i zadovoljan je sto je meni najvaznije. Obecao mi je i snimak pa cim ga budem imao okacicu ga...

Meni licno se ne svidjaju kapice potova(i njih sam pravio) ali to je bar lako zameniti. Sve u svemu danas je kupac preuzeo gitaru i zadovoljan je sto je meni najvaznije. Obecao mi je i snimak pa cim ga budem imao okacicu ga...