Novi Projekat
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Novi Projekat
Ozbiljno sam mislio na krznasce ... meni je projekat gotivan skroz. eto i kais je takav.
Tako ce potpis pojesti civije :SDersu Uzala wrote:Micio sam nesto ovako (pardonirajte za smudge, pojma ne znam oko PS):
......
- Dersu Uzala
Ako je blize civijama, samo ga malo prilagodis (velicine radi). I had to work with what I had to work with.
Kad stavi civije, ce mrdamo potpis ponovo, samo za tvoju dusu.

- rockozaurus
Brateeeee...zbog 2mm 2stranice..! 

Moze, i da onu zlatnu promenis u ljubicatu a crnu u tirkizDersu Uzala wrote:Ako je blize civijama, samo ga malo prilagodis (velicine radi). I had to work with what I had to work with.

- Dersu Uzala
E moj ti, p'kako ces onda da cenis rad vrhunskih majstora. Tu su mikroni u pitanju.rockozaurus wrote:Brateeeee...zbog 2mm 2stranice..!
ja te iz ruke nacrtane ili potpisane stvari gledam potpuno drugacije nego sablon logo i slicno. ovo kad je iz ruke cak i da upada ispod civije ili da je nahero meni ima neku draz i pricu. sablon logo je print i mora biti tamo gde mora biti. opet gledam i meni je bas na mestu.

- Dersu Uzala
11mm udesno 1 nagore. 
Ok izgleda iz ovog ugla.

Ok izgleda iz ovog ugla.
Igleda bas lepo i na mestu.oboss wrote:ja te iz ruke nacrtane ili potpisane stvari gledam potpuno drugacije nego sablon logo i slicno. ovo kad je iz ruke cak i da upada ispod civije ili da je nahero meni ima neku draz i pricu. sablon logo je print i mora biti tamo gde mora biti. opet gledam i meni je bas na mestu.

- Hotstepper
Prošlo 2 nedelje, dokle je stiglo? 

Ja zaboravih da pohvalim kako ovo do sad izgleda (ne sumnjam da će i konačni rezultat biti za sve pohvale). Meni je ovaj potpis legao baš dobro, odlično izgleda u konbinaciji sa ovom belom bojom 

krenulo sklapanje. uskoro ce prosvirati. evo tek da zagolica mastu vidi se ponesto.Hotstepper wrote:Prošlo 2 nedelje, dokle je stiglo?

Be still my beating heart
Purrrrrfect!

Purrrrrfect!
Oooooo, yeah!!!!!