Prelepo izgleda, ja bi' ovo vrlo rado cuo, kad vec ne mogu da probam, pocastite nas nekim snimkom, ako je moguce...
Avantura izrade gitare
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Avantura izrade gitare
Videne, imam jednu ideju. Da organizujemo jedan prodajni jam session sa Vasim gitarama, u Beogradu.  

Prelepo izgleda, ja bi' ovo vrlo rado cuo, kad vec ne mogu da probam, pocastite nas nekim snimkom, ako je moguce...

- Drumkiller

Videne ti si lood(u pozitiwnom smislu) .Kako ti uspewa?!?!?!? PRelepa gitara,no comment....

Lepa ideja ali na žalost nemam toliko instrumenata u vlasništvu da bi se mogao opremiti jedan bend.sinisake wrote:Videne, imam jednu ideju. Da organizujemo jedan prodajni jam session sa Vasim gitarama, u Beogradu.![]()
Ako se nakupe - slažem se (i deo prihoda će ići za pomoć moralno posrnulim muzičarima
Neverovatno lepa gitara. Ako ikada budem zheleo telca, a zhelim ga vec sada, necu biti zadovoljan ako bude i trunku manje dobar i lep no ovaj. Bozhe kakva gitara...

Bravo Videne, pre par meseci si pomenuo da radiš na Telecasteru i ja sam rekao da me to jako zanima. Svaka čast, gitara prelepo izgleda a u njenu funkcionalnost uopšte ne sumnjam, ti si već dokazao da si majstor... 

Nisam neki ljbitelj tele oblika ali ova gitara je odlicna... Videne kao i uvek dobro odradjen posao... 

Sve bolje i bolje. 
Svaka cast!

Svaka cast!
Još koji pokušaj i napraviću pravu gitarub-Looser wrote:Sve bolje i bolje.
Svaka cast!
viden wrote:Još koji pokušaj i napraviću pravu gitarub-Looser wrote:Sve bolje i bolje.
Svaka cast!.
I sam tako!
- sirac-šunka
 - vragolan

Uh sjajan telac! 
Bash si potrudio za uvazenog clana foruma!
Sta ces, poznati kupci uvek imaju neke prednosti i povalstice...

Bash si potrudio za uvazenog clana foruma!
Sta ces, poznati kupci uvek imaju neke prednosti i povalstice...
- Rocket Roll

Ako zamenimo "poznati kupci" sa "osvedočeni Fender fanatici", a "imaju neke prednosti i povlastice" sa "imaju neverovatnu sreću da graditelji ukažu poverenje njihovoj sposobnosti za detaljne i objektivne recenzije", onda bih se u potpunosti složio sa gornjom rečenicomsirac-šunka wrote:...poznati kupci uvek imaju neke prednosti i povalstice...![]()
- Rocket Roll

A evo i recenzije... boy oh boy, kakva recenzija: viewtopic.php?f=45&t=5527