Ajmokac Workshop
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Ajmokac Workshop
Da li može da se zna gde nabavljaš ovo lepo drvo?
Mahagoni iz bg-a ima tamo nekoliko stovarista a cika obossu nije tesko da obidje i izabere nesto za mene, tako da mi on to u glavnom zavrsi, ruzino drvo i ebanovinu smo pazarili od nekog lika sa kp i odlicno je, a rebras ovaj i na babinom telcu sam dobio od funkomata koji ga je slucajno nasao, a sad za sledecu gitaru koja mi je narucena je rebrasti za vrat isto iz bg-a nesto smo ja i oboss pazarili po pola a za top sam nasao jednog bosanca oa sam pazario brutalan rebras
evo bas da vidis sta sam danas zemnuo od bosanca

siroko 40 cm i debelo 3 top iz jednog dela

siroko 40 cm i debelo 3 top iz jednog dela
Znam i sam kako gos'n Oleg ume da izabere dobre komade, imao sam sreću da i meni nabavi neko lepo drvo.
Lepo si se snabdeo, ostaje samo da čekamo još koju lepu gitaru koja će da izaći iz tvoje radionice. A ovaj "Bosanac" je perverzija, javi ako naletiš na neke tako lepe stvari a tebi trenutno ne trebaju, možda bih ja kupio.

Lepo si se snabdeo, ostaje samo da čekamo još koju lepu gitaru koja će da izaći iz tvoje radionice. A ovaj "Bosanac" je perverzija, javi ako naletiš na neke tako lepe stvari a tebi trenutno ne trebaju, možda bih ja kupio.

evo danas koliko se stiglo posle posla
Kako je krenulo, prosvirace obe ubrzo.

Ovo 12"? Predobro izgleda, ja volim ovako kad se ne vidi grain na grifplatni
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Vrh! Super su ti medium pragovi, nekako je to taman dimenzija.

@majti ostavi nemanji onaj vrat levo onako, ne skracuj pragove 

Sado mazo
Levo je 12 a desno 10" na levom je ebanovina zato se ne videTrooper wrote:Ovo 12"? Predobro izgleda, ja volim ovako kad se ne vidi grain na grifplatni
deluje poznato

oba tela gotova i spremna za lakiranje, na vratovima ostali jos profili planiram za vikend prvi sloj osnovne na obe

oba tela gotova i spremna za lakiranje, na vratovima ostali jos profili planiram za vikend prvi sloj osnovne na obe
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Jeeee!majtimika wrote:deluje poznato
Strava je top! Isto toniranje kao na Nenadovoj ide?
Kapiram za ebanovinu, ali i rouzvud je taman, nema previse svetlih linija, meni to fino izgledamajtimika wrote:Levo je 12 a desno 10" na levom je ebanovina zato se ne videTrooper wrote:Ovo 12"? Predobro izgleda, ja volim ovako kad se ne vidi grain na grifplatni
evo par fotki od danas