Domaći majstori za izradu i održavanje muzičkih instrumenata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Domaći majstori za izradu i održavanje muzičkih instrumenata
ne znam...stvarno ne znam...sta da radim...
А код комшије у Адмирала Гепарда, пун фрижидер свега... За осамсто евара, човече, има да се пазари американских стратокастера те оваквих те онаквих...
ma to stoji...al znas kad ima ono nesto sto te vuce ovamo...i nekako "merak" ti... al opet...kad u ovu srbiju nista nije normalno...jebebem li ga... 

Mozda mozes i da se raspitas kod majstora sa foruma. Jesu "hobisti" ali mislim da ce vise da se potrude oko gitare nego neki "profesionalci"lanemi2 wrote:ma to stoji...al znas kad ima ono nesto sto te vuce ovamo...i nekako "merak" ti... al opet...kad u ovu srbiju nista nije normalno...jebebem li ga...

opet rizik...Stanko wrote:Mozda mozes i da se raspitas kod majstora sa foruma. Jesu "hobisti" ali mislim da ce vise da se potrude oko gitare nego neki "profesionalci"lanemi2 wrote:ma to stoji...al znas kad ima ono nesto sto te vuce ovamo...i nekako "merak" ti... al opet...kad u ovu srbiju nista nije normalno...jebebem li ga...

Istina, ali mislim da ce ti oni jednostavno vise izaci u susretlanemi2 wrote:opet rizik...Stanko wrote:Mozda mozes i da se raspitas kod majstora sa foruma. Jesu "hobisti" ali mislim da ce vise da se potrude oko gitare nego neki "profesionalci"lanemi2 wrote:ma to stoji...al znas kad ima ono nesto sto te vuce ovamo...i nekako "merak" ti... al opet...kad u ovu srbiju nista nije normalno...jebebem li ga...

Problem je u tome što si ti sve dogovorio sa majstorom, a zapravo još nisi odlučio ni kakva će da ti bude đitra. Po mom skromnom mišljenju, nešto custom kreneš da praviš tek kada ti se sklopi svaka kockica u glavi, čak i oko najsitnijih detalja, pa onda pustiš to da odleži neko vreme, pa kreneš u avanturu. A meni se čini da si ti vođen samo idejom da imaš nešto custom, bez jasne predstave šta bi to bilo.
Zar nije Geprata?laza wrote:А код комшије у Адмирала Гепарда, пун фрижидер свега... За осамсто евара, човече, има да се пазари американских стратокастера те оваквих те онаквих...

dugo sam trazila Zanov broj . Hvala Django 
zaboravih da pitam koliko kosta toniranje i zamena zica na gitari ako neko zna ako ne ,,,zovem zana:)

zaboravih da pitam koliko kosta toniranje i zamena zica na gitari ako neko zna ako ne ,,,zovem zana:)
Ne mož da bude više od 10-15 evra ako će uopšte neko to da radi. Nemoj pogrešno da me razumeš, ali zvati Žana za to je kao da zoveš programera da ti dođe i popravi točkić na mišu. Nije teško naučiti toniranje, eventualno odneseš kod nekog drugara ko se malo više razume u celu stvar. 

Ako ima neko od kragujevcana na forumu da mi odgovori.Pre 25 godina postojao je majstor za izradu gitarskih pojacala ,zove se Mikan.Pravio je kombo pojacala sa dve dvaneske selekshn,analogni ekvilajzer,zicani reverb.Tabla sa potovima je bila plava sa njegovim logom.Inace ziveo je u Ilicevu i basista je.Ako neko ima kontakt sa njim da mi javi na pp
,
,
- propali_gitarista
celestionkwiss wrote:selekshn

Znam kako se piše!Smesni su mi propali gitaristi i mudroseripropali_gitarista wrote:celestionkwiss wrote:selekshn

- DrGreenthumb
- MF veteran
Aha, a je l' znaš kako se čita?kwiss wrote:Znam kako se piše!Smesni su mi propali gitaristi i mudroseripropali_gitarista wrote:celestionkwiss wrote:selekshn

A čita se Selestionpropali_gitarista wrote:celestionkwiss wrote:selekshn