Svaka chas'!

Nego, nisam shvatio, stavljash samo jedan hum, bridge, kao ovaj La Cabronita?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
to jeste al opet kad treba da podesavam sipku, onda mi je mnogo bolje da je kod civija, recimo pizdim kad je dole...pogotovo kad morash da skinesh ceo vrat da bi namestio truss rod..Funkomat wrote:Hvala lepo.Vaske023 wrote:Srecna gradnja teletine!
!
![]()
Tako mi se vise svidja. Jeste da je malo manje prakticno ali s obzirom na to koliko se cesto podesava truss rod...nemanjavelimirovic wrote:Shto kod tela podesavanje sipke ako vec mozes da birash?Funkomat wrote:Bice jedan lep komad.![]()
Skunk stripe, podesavanje sipke kod tela i broadcaster glava.
Hotstepper wrote:Ti si se ozbiljno naoshtrio na izradu...![]()
Svaka chas'!![]()
Upravo. Bice neka mesavina la cabronita telca i broadcastera.Hotstepper wrote:Nego, nisam shvatio, stavljash samo jedan hum, bridge, kao ovaj La Cabronita?
Pa da ali rekoh, s obzirom na to koliko se cesto koristi, ok je da funkcionalnost ode u drugi plan... sto bi rekli.nemanjavelimirovic wrote:to jeste al opet kad treba da podesavam sipku, onda mi je mnogo bolje da je kod civija, recimo pizdim kad je dole...pogotovo kad morash da skinesh ceo vrat da bi namestio truss rod..
... serijske proizvodnje.nemanjavelimirovic wrote:prva elektricna gitara solid body ever made...
Prvi fender.nemanjavelimirovic wrote:prvi Broadcaster jei licio na carbonitu tako da je to to...prva elektricna gitara solid body ever made...![]()
Funkomat wrote:Telac nije telac bez tele glave.
Hm...pa sad...pravish sebi gitaru...gledaj shta je tebi lepshe...ja bih razmislio i o toj snakehead, interesantno je a to sigurno niko drugi nema na teletiniFunkomat wrote:Prvi fender.nemanjavelimirovic wrote:prvi Broadcaster jei licio na carbonitu tako da je to to...prva elektricna gitara solid body ever made...![]()
![]()
Cak sam kontao i snakehead glavu da radim al sam se predomislio. Telac nije telac bez tele glave.
I meni se svidja ali bih voleo da sve ovo ide mnogo mnogo brze. Fakultet sou pravi u poslednje vreme ali sad ce praznici pa ce da se radi.Hotstepper wrote:Svidja mi se kako napredujesh..
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest