Telebaba
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Telebaba
to mu i ja kazem "dok si mi ti tu, nikad necu biti bez telca" sala mala morao sam 

evo 99,9% zavrsena gitara, ostalo je jos da izbusim rupe za civije, i da postavim tackice na vrat (ovim putem bih molio graditelje , ako neko ima crne plasticne tacke 5-6mm za prednju stranu, da mi proda, posto nista valjano nisam nasao). i to je to, onda ide sklapanje i lakiranje ali to tek kad stignu delovi
- Hotstepper
bice jos slika vrata, samo sto mi je to ostalo kod kuce gde mi je i radionica, pa kad sledeci put budem isao dogovoreno,
lepa rebarca a

zaboravih da kazem da je vrat uradjen po profilu babinog PRS-a, jer smo kontali da bi bilo ok imati dve razlicite gitare sa istim vratovima,(moj ce naravno biti svirljiviji
) da se ne bi posebno navikavao na ovaj.
lepa rebarca a

zaboravih da kazem da je vrat uradjen po profilu babinog PRS-a, jer smo kontali da bi bilo ok imati dve razlicite gitare sa istim vratovima,(moj ce naravno biti svirljiviji

uf kako smekerski izgleda vrat. btw upoznah babaslima na expo. kaze da ce te gadjati prs-ovu oklagiju. nadam se da cu imati prilike da probam ova tvoja mastrepieces. steta sto sam morao neplanirano da odjurim sa expo pa se i ne pozdravih sa babom.
- Hotstepper
Kad sam video te share po fretbordu balu sam pustio! 
Inache, proshle nedelje sam opet sviruckao tog njegovog PRSa, i uvek ostanem zapanjen kako je lep osecaj sviranja na tom vratu...

Inache, proshle nedelje sam opet sviruckao tog njegovog PRSa, i uvek ostanem zapanjen kako je lep osecaj sviranja na tom vratu...

meni je to malo potanje, i fensi ,ali musterija je uvek u pravu, cak i ako hoce plavu boju i perloid masku,on je u pravu, ali da citiram coveka "jeste cigan sam, ali ne da li cu da stavim perloid masku". Tako hrabrog coveka moras da postujes. To je jebo te kao da nosis zeleno cetvrtom. Za neke stvari jednostavno treba imati muda
izvinjavam se, znam da je rom politicki korektno, i da su testisi po zakonima ovog foruma, a o jebanju nema ni govora, ( ovde se ipak radi o muzicarima),ali u ovom slucaju to nema tezinu.
a za perloid masku stvarno nemam lepsi naziv
izvinjavam se, znam da je rom politicki korektno, i da su testisi po zakonima ovog foruma, a o jebanju nema ni govora, ( ovde se ipak radi o muzicarima),ali u ovom slucaju to nema tezinu.
a za perloid masku stvarno nemam lepsi naziv

Mogu samo da kažem da izgleda prelepo, i da ćemo gledati još ove nedelje da naručimo delove sa GFS-a, pa da ovo bude gotovo u neko dogledno vreme...

Hahaha, pa šta da radim, ne mogu protiv sebe...majtimika wrote:...cak i ako hoce plavu boju i perloid masku,on je u pravu, ali da citiram coveka "jeste cigan sam, ali ne da li cu da stavim perloid masku"...[/color]

Baba pa i nije tolko gadna ova plava
, a i vidi se drvo 

I loooooove it
iako je nikad ne bih posedovao

Toooo majti kralju! 

istiqrac wrote:Baba pa i nije tolko gadna ova plava, a i vidi se drvo
Ne znam za vas, ali ovo je meni abso-fuckin'-lutely prelepo... Još kad padne lak preko ovoga, pa kada boja dobije dubinu, i potpuno dođe do izražaja... Uh, jedva čekam...Stanko wrote:I loooooove itiako je nikad ne bih posedovao
![]()
![]()

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
DO jaja je boja...

Stvarno odlična boja, i meni se baš dopada
majtimika, jesi li ovo bajcovao ili si mešao lak i neki pigment?

majtimika, jesi li ovo bajcovao ili si mešao lak i neki pigment?