MUzzY wrote:Toliko sam lajkovao na FejSU da ovde necu ni slovo da napisem tom majstoru zbog koga od usta odvajam svaki evro dok ne skupim za svoju custom gitaru
A za snimanje vidim da si me potpuno otpisao doooobro, neeema vezeeee...
Ček-ček doco, da opravim drugu, onu što se krčka iza pećke godinama, pa da metemo na crtu ...samo malo da ogreje
E da! Kad će mi vratiš pickup? ......sad imaš našta da ciguljigaš
Tasman wrote:Ček-ček doco, da opravim drugu, onu što se krčka iza pećke godinama, pa da metemo na crtu ...samo malo da ogreje
E da! Kad će mi vratiš pickup? ......sad imaš našta da ciguljigaš
Ajd da vidimo i to čudo
Će ti vratim kad opraviš to veslo Il si mislio onaj set singlića? Nakupilo se, kanda...
Ne stigoh napisati ranije - svaka čast i tebi Doktore a i majstoru Tasmanu. Odlično sve izgleda, jako mi se sviđaju estetsko/ergonomske izmene, odličan izbor boja i finiš. I onaj tvoj telac koji ti je Tasman onda radio je isto ne-daj-bože™ dobar, no further comment.
Odličan i zvuk i svirka, nemam reči. Još jednom - svaka čast.
Fala svima skupa
Lm, sinoć jako kasno (ili jutros rano) kod naših dragih Save i Jaze, smo malo pijuckali, malo brljavili i sve to i snimili kroz infamous Zoom H4. Pojačalo je max suvi Marshall Super Bass + 4x12 H30, za ono malo dista/od je zaslužan OCD i Carl Martin Rock Drive (samo za high gain solo boost)...
Bez nekog posebnog reda Guvnor i ja, linkovi su za cele setove, pa koga ne mrzi... Sorry za povremeno brljanje (ton je izuzetno artikulisan i nekompresovan - svaka greška se čuje) i da, mogli smo malo i da naštimujemo gitaru, al što b rekao B. Setzer - it's rock'n'roll anyway
A par dana ranije smo pokušali isto sa pomenutim Marshall 2061x klonom i Vibroluxom, ali smo (ko još čita uputstva) jako pažljivo i gotovo školski namestili recording device . Stoga su i rezultati jadni, što je baš šteta s obzirom da je Vibrolux prosto magičan. Al dobro, čuje se malo tog reverba i vibrata tu i tamo...
pa extrica je ovo bash overdrazesno, meni posebno drugi snimak (Marshall clone 20W) onako bash kako treba da se nadrazi, i treci sa Vibroluxom, ono mnogo krupan (slushaj mu bass ) i autoritativan sound ima taj Vibrolux