Domaći majstori za izradu i održavanje muzičkih instrumenata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Domaći majstori za izradu i održavanje muzičkih instrumenata
Da li neko ima e-mail, od nekih graditelja istrumenata?
vbraca wrote:Da li neko ima e-mail, od nekih graditelja istrumenata?
Iz Novog Sada je ali covek me vise nego odusevio...viden wrote: Za električne Aleksandar Vulović: http://www.avhandmade.plus.co.yu/ser/index.htm
Imas mail na sajtu.
Hvala, kontaktirao sam coveka.
Jos neko?
Jos neko?
- Jimmy Henderson
Kad vec govorimo o graditeljima gitara uvek mi se provlacilo jedno ime koje ima strahovitu reputaciju
RADULOVIC !!! Tko je on ? gde je on ? po cemu je toliko legendaran ?? jel zbog Stefanovskog ??
Sta je sa Videnom ?? Vrhunski majstor , koji je ocigledno samovoljno otisao na dark side of to the moon ......
RADULOVIC !!! Tko je on ? gde je on ? po cemu je toliko legendaran ?? jel zbog Stefanovskog ??
Sta je sa Videnom ?? Vrhunski majstor , koji je ocigledno samovoljno otisao na dark side of to the moon ......
Branko Radulovic zivi i radi u Kumanovu(granica Makedonije).Radovi su stvarno perfektno odradjeni, i nemam zamerke na njegov rad.Stavise, uskoro ce i meni uraditi vrat, ali to nije bitno.
Ako te zanima kontakt, imam i to:
radulovik_guitars@yahoo.com,
Ili kontakt preko glazbenog foruma (username:Manjana)
Pozdrav!
Ako te zanima kontakt, imam i to:
radulovik_guitars@yahoo.com,
Ili kontakt preko glazbenog foruma (username:Manjana)
Pozdrav!
- Jimmy Henderson
hvala na informaciji
Uf, sada ću da budem kritikovan, ali moram da napišem jednu istinu: lično nikada nisam svirao neku njegovu gitaru, ali svojevremeno je jedan naš vrhunski umetnik uzeo od njega gitaru koja je bila jako nahvaljena, držao je kratko vreme i vratio mu je kao nedovoljno dobru! Mislim da je to velika bruka za majstora. I ponovo se ograđujem da tu gitaru nisam ni video ni čuo, samo znam za priču.Jimmy Henderson wrote:Kad vec govorimo o graditeljima gitara uvek mi se provlacilo jedno ime koje ima strahovitu reputaciju
jel zna neko mozda broj telefona od ovog majstora?Funkomat wrote:vbraca wrote:Da li neko ima e-mail, od nekih graditelja istrumenata?Iz Novog Sada je ali covek me vise nego odusevio...viden wrote: Za električne Aleksandar Vulović: http://www.avhandmade.plus.co.yu/ser/index.htm
Imas mail na sajtu.
Kontaktiraj ga preko e-maila, ali ne ocekuj brz odgovor.
u tome je problem,hitno mi je potrebanvbraca wrote:Kontaktiraj ga preko e-maila, ali ne ocekuj brz odgovor.

hvala u svakom slucaju!
Potrebam mi je kofer za Jazz bass, koji nije ABS (ovi koferi su mi se smucili!) nego je od drveta.Isti kao Fenderov kofer.
Zvao sam Mitros, i rekli su mi lepu cenu od 250 evra, i nisu jos sigurni da ce da nabave.
Treba mi majstor koji pravi Fenderove kofere, adresu koju je Rocket dao vise ne radi.
Zvao sam Mitros, i rekli su mi lepu cenu od 250 evra, i nisu jos sigurni da ce da nabave.
Treba mi majstor koji pravi Fenderove kofere, adresu koju je Rocket dao vise ne radi.
Znam ja jednog majstora u Novom Sadu ako ti to sta znaci i imam samo reci hvale za njega.
Ako je Aleksandar V. onda hvala.Covek mi nije odgovorio vec mesec dana.
Nije...
Imas pp.
Imas pp.
Primetio, hvala!