Domaći majstori za izradu i održavanje muzičkih instrumenata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Domaći majstori za izradu i održavanje muzičkih instrumenata
a sto takav stav kwiss. citam ti nesto postove i neznam ko je onda mudroserkwiss wrote:Znam kako se piše!Smesni su mi propali gitaristi i mudroseripropali_gitarista wrote:celestionkwiss wrote:selekshn
]
Znam kako se piše!Smesni su mi propali gitaristi i mudroseri
[/quote]
a sto takav stav kwiss. citam ti nesto postove i neznam ko je onda mudroser[/quote]
Ako neko nema konkretan odgovor neka ne odgovara.Ako hoću da ispravljam pisanje napisao bih 100 postova svaki da.Ako mislis ono sto sam napisao za izradu telca to sto je vama graditeljima povredio sujetu mnogo me ne dotice,znam a i mnogi znaju sto me poznaju da nisam to sto ti kazes.Valjda je ovaj forum napravljen da se razmenjujeu misljenja i da se ukazuje kako je bolje tako isto i ono sto nije dobro.
Znam kako se piše!Smesni su mi propali gitaristi i mudroseri

a sto takav stav kwiss. citam ti nesto postove i neznam ko je onda mudroser[/quote]
Ako neko nema konkretan odgovor neka ne odgovara.Ako hoću da ispravljam pisanje napisao bih 100 postova svaki da.Ako mislis ono sto sam napisao za izradu telca to sto je vama graditeljima povredio sujetu mnogo me ne dotice,znam a i mnogi znaju sto me poznaju da nisam to sto ti kazes.Valjda je ovaj forum napravljen da se razmenjujeu misljenja i da se ukazuje kako je bolje tako isto i ono sto nije dobro.
Ocigledno ne znas kako se cita.kwiss wrote:selekshn
Nemoj da se pravis pametan kad to nisi.

oboss wrote:a sto takav stav kwiss. citam ti nesto postove i neznam ko je onda mudroser

Ocigledno ne znas kako se cita.Funkomat wrote:kwiss wrote:selekshn
Nemoj da se pravis pametan kad to nisi.

Ti mora da imaš veliki problem a ne znaš
viden stratocasteri ftw
Zasto, o zasto.. neki ljudi kad im uputis neku kritiku.. pa makar bila ona toliko benigna da to nije normalno, taj neko odmah krene u nepotrebni protiv napad i pocne da vredja... i odjednom svi oko njega imaju problema....
Ako se ovako jednostrano gleda od strane moderatora od njega ovde javno trazim da izbrise sve moje ,teme , postove i izbrise moju registraciju na ovom forumu.dejankuki wrote:Zasto, o zasto.. neki ljudi kad im uputis neku kritiku.. pa makar bila ona toliko benigna da to nije normalno, taj neko odmah krene u nepotrebni protiv napad i pocne da vredja... i odjednom svi oko njega imaju problema....
A još si i lenj 

Lako je biti lav za tastaturomnebojsak wrote:A još si i lenj
E ovo kad vidim...kwiss wrote: Ako se ovako jednostrano gleda od strane moderatora od njega ovde javno trazim da izbrise sve moje ,teme , postove i izbrise moju registraciju na ovom forumu.

Ako ne zelis da budes na forumu, nemoj dolaziti. Nema potrebe za dramatiziranjem.
- propali_gitarista
kswiss je malko nervozan
prihvati dobronamernu kritiku

prihvati dobronamernu kritiku

- tyler durden
- MF veteran
ovako...doneo sam mesa boogie iz amerike, i tamo sam izvadio americki trafo. A odmah sam u mesa boogi-iju kupio originalan, samo za nase standardne. Sad mi vi recite, dajte preporuku, kod koga da odem, da mi ugradi ovaj trafo? Dakle samo da mi se ugradi originalni trafo, taj koji imam u pojačalo?
I da, koliko znam goran iz pančeva je odličan majstor, ali mi je rekao da moram da mu odnesem pojacalo, ostavim, pa da se vratim...a nešto mi je mrsko da se vozikam 2 puta do pančeva, nemam baš toliko vremena, malo sam sa poslom u gužvi. Pa bi voleo nekoga iz Beograda, mnogo mi je jednostavnije. I da, znam za Lea, ali mi se nešto ne nosi pojačalo kod njega, nisam baš oduševljen njim i njegovim radom. Eto, tako, nisam valjda previše zahtevan. Hvala unapred

I da, koliko znam goran iz pančeva je odličan majstor, ali mi je rekao da moram da mu odnesem pojacalo, ostavim, pa da se vratim...a nešto mi je mrsko da se vozikam 2 puta do pančeva, nemam baš toliko vremena, malo sam sa poslom u gužvi. Pa bi voleo nekoga iz Beograda, mnogo mi je jednostavnije. I da, znam za Lea, ali mi se nešto ne nosi pojačalo kod njega, nisam baš oduševljen njim i njegovim radom. Eto, tako, nisam valjda previše zahtevan. Hvala unapred

- mislim_stvarno
Hillbily na forumu, iz zemuna je.