Lepo kažeš, prvo skoči pa reci hop...
LP je tu gde jeste, kao što sam već rekao. Jedino što ću sigurno uraditi sa njim je da u nekom narednom periodu kupim mašinu ili samo nastavak za poliranje da bih mu dao još malo veći sjaj, ali tu je u pitanju samo kozmetika. Sve u svemu prilično sam zadovoljan s obzirom da mi je to prva gitara koju sam pravio i koja je ujedno i jedna od najtežih za izradu, ali niko mi to nije rekao na početku...

Neki moj plan je da radim 2 (možda i 3) Telca odjednom. Jedan će biti klasičan Telac, verovatno telo jova (sada se bavim potragom za materijalom i na dobrom sam putu), vrat će biti jedan od ova dva koja pominjem u predhodnom postu sa 21 pragom (one piece maple neck - ovo da pokažem kako parlam Engleski

Drugi će biti nešto drugačije i malo žešće, isto vrat iz jednog komada iz javora ali sa 22 praga, telo orah (imam još oraha koji sam nabavio kada sam radio LP-a i koji je sad već suv k'o barut), dva humbacker-a i verovatno skroz crni hardwear. Naravno biće bez pickguarda i verovatno ću staviti push/pull potove tako da će magneti moći da se splituju pa bi to trebalo da bude jedna jako upotrebljiva gitara za razne stilove muzike.
U svakom slučaju, te obe gitare su predviđene za prodaju tako da će se raditi apsolutno pažljivo i precizno do poslednjeg detalja što ćete moći da vidite i na slikama koje ću postavljati, nadam se da će možda neko od uvaženih kolega forumaša biti zainteresovan da kupi neku od te dve gitarice, ali o tom po tom. Sigurno neću moći da radim nekim brzim tempom jer očekujem prinovu svaki dan pa ću morati da usresredim pažnju na još jednog naslednika bar nekoliko meseci...

@ oboss
Ma kakve detaljne slike, moram da sakrijem sve greške koje sam napravio