b-Looser: Izrada PRSa (Sa Slikama)

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
sirac-šunka
vragolan

Re: b-Looser: Izrada PRSa (Sa Slikama)

Post by sirac-šunka » 21 Nov 2009, 19:13

b-Looser wrote:
Ovo sam zaboravio da vam pokazem. Dakle, tanana: vitrina za gitaru :lol: :lol: :lol:

Sta kazete, hm? :kokice:
...pa teža je no što izgleda... :|

:D

b-Looser
MF veteran

Post by b-Looser » 21 Nov 2009, 22:59

:lol: :lol: :lol:

Tako ti je to kod nas. Za sve mora junacki da se zapne :lol: :lol: :lol:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 23 Nov 2009, 11:46

b-Looser wrote:@Dersu Uzala

E, od svega sto smo mi napravili, ti si bas nasao Mesu da komentarises?!? :lol: :XD: Ma Mesa je nas co'ek. I jeste mrak pojacalce, i to sto kazes u bubinga izdanju.

Hvala i dobrodosao na temu :cao:
Izvini, mene je prakticno nemoguce impresionirati. Medjutim, impresioniran sam vasim prvim radom, gitarskim. Ako nastavite sa usavrsavanjem, ti i tvoji kolege, svetla je buducnost. Pa vi ljudi mozete tu da napravite prvu domacu top-of-the-line radionicu.

Ja licno ne mirisem PRS gitare, to je iz mog iskustva najcrnji plagijat. A to sam i rekao Paul-u, kad sam ga upoznao jos onomad pre puno godina. Mislim, rekao sam mu 'ua bre'. Mrzim tu kompaniju, jer mrzim njegov attitude. To naravno nije tvoj problem, moj je.

Za razliku od Paul-a, Randall je moj 'idol'. There's a Srbin.

b-Looser
MF veteran

Post by b-Looser » 24 Nov 2009, 01:06

E to je vec pravi support. :wink:
Pronikao si u srz nase price.
Hvala lepo, kao sto vec rekoh, znaci puno.

b-Looser
MF veteran

Post by b-Looser » 01 Dec 2009, 00:20

Najnoviji update.

Kao sto sam to napomenuo jos u prvom postu, sve sto radimo, radimo ozbiljno :lol:

Evo bili smo malo na VEEELIKOM sajmu u bgd-u, a sajam se odnosio na privrednike i slicne dzidza-bidze, tj. biznis baza.

Odmah na pocetku ovog foto izvestaja VEEEELIKO hvala ccciri sto nam je izasao u susret i pomogao celu akciju i jos jedno VEEEELIKO izvinjenje sto zaboravismo da se slikujemo. strasno!

Ali kad smo se malo pribrali, opalismo po koju fotku. Evo ih slede jedna za drugom...

Image
(naravno prvo moja malenkost :lol: :XD: :lol: ), a onda drugi interesenti

Image

Image

Image

Image

Image

a onda sledi model

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Eto to je ukratko prvi od tri dana. Interesantno je da u Srbiji ima stvarno mnogo dobrih sviraca, i drago mi je sto sam cuo mnogo razlicitih stilova sviranja. Veliki plus za nas generalno.

Takodje, jos jedno najvece moguce VEEEEELIKO hvala Cilal Najed-u, koji je strasno mnogo pomogao celu akciju i za to sledi :bow: :bow: :bow: :bravo: :bravo: :bravo: A bice i fotka (malo bolja organizacija i ne ponavljamo greske :) )

Ajd, pa tako. :cao:

cccira
MF veteran

Post by cccira » 01 Dec 2009, 00:43

b-Looser wrote:Odmah na pocetku ovog foto izvestaja VEEEELIKO hvala ccciri sto nam je izasao u susret i pomogao celu akciju i jos jedno VEEEELIKO izvinjenje sto zaboravismo da se slikujemo. strasno!
Jos jednom - bilo mi je zadovoljstvo pomoci vam, a za slikovanje ce biti vremena :D

Btw. kolikogod gitara izgledala lepo na ovim profi fotkama ona je najmanje des' puta lepsa uzivo. Imao sam tu cast da brljam po njoj nekih 45 minuta i odusevila me je. Najvise me je zanimao zvuk kombinacije drveta, koji je odlican - toliko da se zapitah zasto ne udje u serijsku proizvodnju. Gitara je jako svirljiva (iako meni nije bas najbolje legla - razmazio me epiphone) i overall jako profesionalno uradjena.... a to je tek prva gitara koju su napravili!
Vidim vam svetlu buducnost, samo napred! :ziveli:

Btw. a tek vitrina za gitaru sto je dobra - boli glava! (jos uvek) :mrgreen:

lenbb

Post by lenbb » 01 Dec 2009, 09:19

Stvarno super izgleda, a bogami i model. :lol:
Svaka čast i čekamo sledeći rad. Srećno

oboss

Post by oboss » 01 Dec 2009, 10:25

da se ne ponavljam sa pohvalama za gitaru. fotografije su mnogo dobro ispale. svaka cast stvarno.
jedina zamerka je sto si mogao da stavis na temu da ti je gitara izlozena i dostupna pa bi se dosta nas exkurzijski organizovalo za posetu sajmu pa da isprobamo ovaj masterpiece. al dobro. dobro je i ovako :)

b-Looser
MF veteran

Post by b-Looser » 01 Dec 2009, 14:50

cccira wrote: Btw. a tek vitrina za gitaru sto je dobra - boli glava! (jos uvek) :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: Solid body vitrina :lol: :lol: :lol:

Hvala, drago mi je da ti se svidža.

@lenbb & oboss
Hvala na lepim komentarima, modelu cu da prenesem pohvale pa vidi sta ces 8), a sa druge strane ovo nije bila najbolja prilika za druzenje sa ljudima sa foruma (a i upad je bio 200 dinkica, bzvz :? ). Apsolutno nismo zaboravili na vas, i spremamo dosta specijalnih iznenadjenja za sve zainteresovane i narocito one sa kojima smo se i lepo zdruzili.

Hvala jos jednom, ako stignem veceras okacicu i ostatak slika, ako ne bice za dan-dva.

Sve najbolje :cao:

istiqrac

Post by istiqrac » 01 Dec 2009, 14:54

istiqrac wrote:Ti mora da si neki dobar decak... :D Imam veliku zelju da je probam. :metal: :metal: :metal:
:1: :D

b-Looser
MF veteran

Post by b-Looser » 01 Dec 2009, 21:59

istiqrac wrote:
istiqrac wrote:Ti mora da si neki dobar decak... :D Imam veliku zelju da je probam. :metal: :metal: :metal:
:1: :D
Hahaha, vazi. Iscimacu Nebojsu pa cemo da napravimo zajednicko druzenje. :)

istiqrac

Post by istiqrac » 02 Dec 2009, 14:37

Jea!!!

nenadnenad

Post by nenadnenad » 02 Dec 2009, 22:37

Kakvi su utisci ljudi koji su je probali? Sta su komentarisali, bas me zanima?
Inace na slikama deluje savrseno :mrgreen:

b-Looser
MF veteran

Post by b-Looser » 03 Dec 2009, 20:12

Utisci vise nego pozitivni.

Svima je playability perfektan, bez obzira na tip svirke koji preferiraju, ton izuzetan, izgled ih je naravno sve osvojio, (cak i one koji ne vole crvene gitara :lol: ), elektronika bez suma, bruma i ostalih zajebancija, tj. kad svira - svira, a kad cuti onda cuti, ne susti, sisti, pisti, zuji, bruji i slicno :wink: Ostalo su licni afiniteti: za neke je vrat bio neudoban, neki su se lako privikli a nekima je to bilo ono idealno cemu teze, ili raspored tone i volume pota, ili dostupnost 22. praga, necijem stilu nije lezalo nekima drugima jeste, ili nekom je teska, drugom bude savrseno balansirana. Ali na kraju, svi su bili vise nego pozitivni. Druzili smo se po pola sata i vise, a neki su dolazili i po vise puta.

Elem, da ova prica nije bez neke konkretne potvrde, sledi i informacija o prvoj prodaji koju smo napravili, i to na preporuku jednog od muzicara koji je dosao da proba instrument i koga mi ne znamo i koji opet nema nista od toga sto je ta gitara prodata. Tako da nam je sve to zaokruzilo jedan zaista lep i uspesan vikend u beogradu.

Evo i jos par slikica

Image

Image

Image

A da, umalo da zaboravim - dobili smo i medalju za inovativnost :lol:

Image

:cao:

Post Reply