500 din za ugradnju strap lock-a? Uvrtanje dva vijka?

Isto za podesavanje tenzije tremola, visine magneta, zamenu civija...
Garant bi uzeo 500 din nekom klincu koji ne zna da podesi tenziju tremola.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Koji majstori? Mirko, Goran...?Djule wrote:Kao sto rekoh cene su uskladjene tako da budu manje od ostalim majstora koje ste u prethodnim postovima pomenuli.
O ovome se možda najviše i radi,Djule wrote:Sto se tice kvaliteta proverite sami, sve musterije do sada su bile i vise nego zadovljne...
Ali covece, o tome ti pricamo, nisi ispod cene. Kod Mirka je osnovni setap 1000 kinti, meni je npr uz to za dzabe ugradio pickup. Kod gorana je kompletni setup koji sadzi sve stavke kao tvoj oko 25e ako se dobro secam.Djule wrote:Slazem se sa tobom da su Goran i Mirko odlicni tu nema dileme bas se zato i ne poredim sa njima ni u jednom slucaju, i u odnosu na njih i jos dosta servisa sam ispod cene,a sto se tice musterija nisam imao ni jednog klinca do sada vec starije ozbiljne "anonimne ljude" sa opasnim i starim gitarama fender strat ' 73 '91,Jazz ' 71... itd da sa ne navodim primere
Naravski matori, odneseš mu da ti to lepo namesti - tzv reklamaciju. I to treba da ti odradi na licu mesta za 3 min.Cortex wrote:da li je potrebno da radim ne znam kakvu interveniju?
Superlepak.Cortex wrote:da li je potrebno da radim ne znam kakvu interveniju?
Nije nego se ne buni kada stigne selekšn®nebojsak wrote:Je l ti u pošti toliko naplate lekturu kad svaki put pogrešno popuniš uplatnicu?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest