Ne ne nisam mislio da me kritikujes... ja sam samo iskreno rekao sta zaista mislim...
Posto sam zavrsio vajarstvo... i kao student bavio se dizajnom ... jos tada sam jednu svescicu ispunio modelima koje sam smisljao u slobodno vreme... tu iima nekoliko modela gitara i bas gitara.... sticajem okolnosti nastali su jos pre nego sam napravio i prvu kopiju.... medjutim kao sto rekoh kopija je u mom slucaju posledica zelje da imam neku vec poznatu gitaru.... koju nisam u mogucnosti da kupim.... npr les paul vec imam jedan japanac koji je odlicna kopija sa set neckom i posto imam taj oblik nju nisam imao potrebu da pravim... ali eto pojavio se drugar koji je zeleo les paul i to malo specifican sto ce se videti na kraju u mojoj temi....pa smo poceli i to.
Ali npr SG kosta preko 1000 evra ... a ja sebi radim neck through SG koji ce jos imati i Bigsby rucicu i TvJones pikape... tako da mene sa najboljim hardverom opet izadje daleko manje od 1000 e...
Sve u svemu hteo sam da pohvalim ove tvoje gitare jer su jako pedantne i vidi se posvecivanje paznje svakom detalju sto i razlikuje rucne radove od industrijskih ...
Mnogo volim vintage modele te sam i svoje modele projektovao inspirisan starinama...

recimo da me moderne gitare malo zanimaju....Boze zdravlja ovde cu staviti slike tih modela kad krenem da ih radim... za sad postavicu novu temu sa ovim SG-jem koji pravim za mene ....
velik pozz
A.