Veslo
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Veslo
Ako ti treba nesto ludo, nosi Zokiju na swirlovanje 

Na primer... 

krzno je vec vidjeno... ja kontam aligator koza na celu gitaru osim vrata i zube aligatora za fret markere...
salim se naravno, ne sumnjam da ces ti nesto dobro smisliti... mada ova gitara je sama po sebi dovoljno neobicna da boja moze da bude najobicnija, cak je po meni i pozeljno da ne bi bilo preterano...
salim se naravno, ne sumnjam da ces ti nesto dobro smisliti... mada ova gitara je sama po sebi dovoljno neobicna da boja moze da bude najobicnija, cak je po meni i pozeljno da ne bi bilo preterano...
Uuuu, pa Funk, ofarbaj je u crno. SKROZ. Ono, stelt gitara.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ja glasam za shljokice finish, ono bash da bude ko disko kugla. To bi bilo po meni kul

Sigurno jeste. Neka crna baza, pa preko boja...
mada je ovaj Nemanjin predlog najpriblizniji onome sto mi trenutno deluje kul, a to je:
I to kontam bas ta varijanta sa mahagoni ledjima, bojom napred, kao i na prosloj gitari sto sam odradio.
mada je ovaj Nemanjin predlog najpriblizniji onome sto mi trenutno deluje kul, a to je:
Spoiler:
Da sam stavio javor fretbord, sve u kompletu bih prefarbao u crno, to je sigurno. Ovako sa abonosom i bez bajndinga, mi to malo bezzzeze. 

Pa bas je to fora, da nista ne strci, kao na onoj tvojoj all-white gitari. Ovaj neki rad

- Kauto Labs
ja bih svuda ostavio boju drveta kako je sada
Iskreno, mislim da ce biti kul koji god finis bio na gitari...
Kontam da ce prevagnuti samo to sta mi se u tom trenutku bude vise radilo, a trenutno bih voleo da naucim da spricam sljokice.
a i realno svaki muskarac mora imati nesto sa sljokicama.
Kontam da ce prevagnuti samo to sta mi se u tom trenutku bude vise radilo, a trenutno bih voleo da naucim da spricam sljokice.

a i realno svaki muskarac mora imati nesto sa sljokicama.