Tasman DR Custom

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

MUzzY

Re: Tasman DR Custom

Post by MUzzY » 22 Jan 2010, 00:13

DrGreenthumb wrote:
MUzzY wrote:Auh kakva artikulacija na clena-u! Joj sto mi se dopada! Imam utisak da mnogo voli pedale! Imam jednu crvenu pedalicu da je poturimo kad budes hteo/mogao :)

Drive me potseca na Egniter :)
Fenomenalno!

Koji zvucnici su u pitanju?

Moramo da ga snimimo bre direkt u PC pa kroz impulse. Zajebi web kameru!
Jes' dobar nema sta, pogotovu sto na clean kanalu ima taj mid boost pa moze da zvuci i kao Bassman (prvi snimak) i kao malo namunjeniji JTM. Lepo radi sa pedalama, mada moj Pet ih bas i ne voli, ali kad je Guv'nor terao svog Robert Cray Strata kroza nj sa svojim Fulltonima zvucalo je phaaaaat, and supersize that :) A probacemo Satcha doncha worry...
Drive bi trebalo da je najslicniji Soldano zvuku, mada verujem da je Tasa znajuci koliko se lozim na Cornford-a ipak ga je malo drugacije odradio, sto se i cuje je l' te, mada dok se ne otpanji to domacinski ipak je to samo teaser :D
Celestion Classic Lead i 75-ica. Probao sam da ga ubodem u komp pa kroz Revalver da poteram nesto onih Mesa Boogie zvucnjaka i zvuci vise nego dobro, mada mi def treba neki z-box or something. A inace nije web camera vec Sony MiniDV ali ga teram kroz USB (crkao Firewire) pa izgleda kao webcam od 10e. Mada zvuk i nije tako los kad se sve uzme u obzir...
:ziveli:
Btw niko da iskomentarise one fals tonove na kraju? :D Pokusao sam da izimitiram Vai-a iz Crossroads-a kad sviri one najvise tonove na pickupu, ali sam se zajebao jer ovo nije Tele pa da ima lipstick-e, a i daju malo offkey tonove... Ok, nabavicu smisao za humor :mrgreen:
2 razlicita seta zvucnika? :)
Kuuuuuul :D

Treba ti DI box da bi snimio pojacalo direkt. Imas na redwirez sajtu ceo tutorijal.

Poslao sam ti impulse ;)

DrGreenthumb
MF veteran

Post by DrGreenthumb » 22 Jan 2010, 00:18

Dersu Uzala wrote: Ja reko', ti ga shredovao na tom Pet-u a ti mi upropasti citavu nedelju sad sa Impellitterijem :mrgreen:.
Hehe, ma jok. Gde na onakvoj gitari da se shreda, to je me soul geetar... Uh, men' je bas zabavio ovaj klipic, secam se kad sam bio klinac i stidljivo se lozio na debelu Svedu, drugar mi donosi VHS sa skolom (?) Impelliterija. Svi smo bili wow, jos malo da ubrza i svirace samo jedan ton, a onda smo videli nalepnicu na kaseti - Brz sam, al' sam glup kao qrac - :mrgreen:
Eh, those fun times...

sinisake
The original one

Post by sinisake » 22 Jan 2010, 00:25

E, dokrore, doktore... pa gde bre Impeliterija, zna se sta je ultimativni sred:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A ti moras malo da ubrzas, jbg, presporo je za americke standarde! :wink: I da popravis egzekuciju. :wink: :ziveli:

DrGreenthumb
MF veteran

Post by DrGreenthumb » 22 Jan 2010, 00:37

sinisake wrote:E, dokrore, doktore... pa gde bre Impeliterija, zna se sta je ultimativni sred:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A ti moras malo da ubrzas, jbg, presporo je za americke standarde! :wink: I da popravis egzekuciju. :wink: :ziveli:
A pa to mi je duhovni vodj. Znas ono mind, body, soul... Jes' video kako na pocetku sama gitara svira? Vidi mama, bez ruku! Sve iz muda burazere!
Jbg ne smem brze, ovde po gradu 50km/h oce da ti odma' uzmu 5 soma dinarjev i jos ti dadu neke pojene, kad budem kod Dersua u Ameriku pio pice onda cu i brze! Kao Zele. Dobro, ne BAS kao Zele, ali bar kao MurisV! :mrgreen:

MUzzY

Post by MUzzY » 22 Jan 2010, 00:49

Za one koji su nestrpljivi shred pocinje od 3:15 otprilke ... zaboravio sam :D

DrGreenthumb
MF veteran

Post by DrGreenthumb » 22 Jan 2010, 00:56

MUzzY wrote:Za one koji su nestrpljivi shred pocinje od 3:15 otprilke ... zaboravio sam :D
Eeeee, ne ide to tako!
Ima ona americka poslovica, kako ide, cek, cek... When you poke a dead animal with a stick, don't go straight for the eyes, build up to it!
To je dinamika, konstrukcija, sonicni plezir koji tezi razresenju...

sinisake
The original one

Post by sinisake » 22 Jan 2010, 00:59

To, to!
Mene cudi kako Zele nije imao vise uspeha napolju...

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 22 Jan 2010, 01:03

Ah Osijek, Dani Piva. Verovatno samo tu i mogu da se cuju tak'e nebuloze. Oskrnavi ga Zelle.

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 22 Jan 2010, 01:04

sinisake wrote:To, to!
Mene cudi kako Zele nije imao vise uspeha napolju...
Valjda zato sto ovi Impellitterija svog za trku imadnu. Di ce Zelle sa Impellittere.

DrGreenthumb
MF veteran

Post by DrGreenthumb » 22 Jan 2010, 01:09

Dersu Uzala wrote:Ah Osijek, Dani Piva. Verovatno samo tu i mogu da se cuju tak'e nebuloze. Oskrnavi ga Zelle.
Jok, bolan. Ovo bilo na teveju... Ovaj je jos vise usrao :hide:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 22 Jan 2010, 01:15

Ahahhahahaa, ipak je najbolja ona verzija iz Garaze... to je sega!

Wild Child

Post by Wild Child » 22 Jan 2010, 01:20

"tebi Tjatja treba da kupi DZIPSONA!"

DrGreenthumb
MF veteran

Post by DrGreenthumb » 22 Jan 2010, 02:17

sinisake wrote:Ahahhahahaa, ipak je najbolja ona verzija iz Garaze... to je sega!
Cek,cek, neko mi je pricao ali nisam gled'o. Jesu bili nesto prekinuli u sred svirke? :D Vidim nema na YT, damn...

dweezil

Post by dweezil » 22 Jan 2010, 07:42

ovo na dejs of the birs from Osijek je vrh, vidis kako uzdize glavu i svira sa razumevanjem. :) Moracu da zastitim fore na 01.50 je odsvirao one moje fore sto sam u testovima pedala cesto rabijo. Nakrljao je dileja kao da svira u Keopsovoj piramidi.

MUzzY

Post by MUzzY » 22 Jan 2010, 13:31

Kakav EPIC FAIL tamo od 4:15 ...

Post Reply