Karamelizovan Stratocaster
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- rockozaurus
Re: Karamelizovan Stratocaster
Ljubisa...Gagi909 wrote:Ma kakve veze imaju kapice? Nisu drugo nista nasli pa zbog kapica me vredjaju?
Koja je tu motivacija osim zavisti?? Kad je ocigledno bezprekoran rad...
Mogu da kacim slike i da se reklamiram koliko hocu, taj poso i zivi od reklame nema tu nista lose. Sta je tu lose i da se reklamiram??
Ne nego ce da me vredjaju neki maloumni jadnici odrasli u teskoj unutrsanjosti pod losim uslovima bez sanse da se duhovno razviju pa sad im smeta bilo sta tudje posto sami nista nemaju i nisu u stanju da stvore.
Nudim ti prijateljstvo na fejsbuku samo da vidis kome si se pokenjo na izjavu, pimpeku jedan mali...
Prosto moram da stanem u Gagijevu odbranu,nekako me vuce da branim manjinu nemam pojma zasto.Dakle kad Gagija neko izvredja onda on nije 12ogodisnjak,nezreo,isfrustriran...a kad Gagi uzvrati onda on sve to jeste.Izgleda da neki imaju tapiju na to da procene ko sme a ko ne sme takvim recnikom da se sluzi na ovom forumu.
Promaklo mi je ko je gagija nazivao pimpekom ali ako jeste, i taj se ponasa kao 12ogodisnji klinac.
Promaklo ti nesto drugo.
Niko ga nije nazvao pimpekom, ali on to nesumnjivo jeste?
Daj stvarno neku sliku proizvodnog procesa,bar finisiranja,karamelizacije cega vec,majstorija pa delo
Slike pimpeka 

-
:must...not...post:
Ili prolivene krvi i znoja.
Gagi brate samo cvrsto sa ovima sa foruma ne daj se.

U pravu si, nisam aktivan u forumima nikad bio. Tako da mi je strano da me neko uvredi, morao bi da se naviknem na to, retko kad me neko uvredio dok sam stajao ispred njega, ajd da ne kazem nikad...
I nisam toliko mator sa svojih 31-u, verujem.
Koliko ja vidim glavni je problem u interpretaciji i svatanju.
Vecina interprestise napisano kako hoce ili kako su svatili ili mozda svataju kako hoce, A i mislim da nisu u stanju da svate, vide i prepoznaju.
Kao na primer sto sam otvorio temu za Roukangasa, covek je bog i batina sto se custom gitara tice, cini mi se da niko nije kapirao, vec ono kao kicerica su mu gitare i jaooo koje magnete koristi pise samo custom magneti.
Ovde se prica o nekim custom gitarama a niko nije cuo za Harry Häussel magnete??!
Isto kao sto mi ovaj sad ponavlja, ako mu neodgovaram kao osoba nebi uzeo gitaru od mene, a ja sam par postova unazad to sam o sebi reko!
Ako sam ti ok, uzmi, ako ne nista ali da se ja nesto pravim fin KAD NISAM da bio prodao sigurno necu.
Ponavljam, INTERPRETACIJA i KAPIRANJE, sad je ovo gore neko procito i oped misli ma daj kakav Roukangas. Druze nisi u stanju, nisi dovoljno informisan da bi kapirao ko i sta je on.
Mozda i sredina u kojoj zivis ti nedozvoljava i na kraju jel ima neko ovde da se profesionalno bavi izradom custom gitara ne fender kopija vec svojih custom modela, informise se na tu temu i prati desavanja??
Na montreal guitar festu sto je kao neki sajam za majstore gde mozes samo biti pozvan, ucestvuje ko?
I verovatno je svaka rec suvishna dok ce vishe od pola vas da se zajebava na temu...
I nisam toliko mator sa svojih 31-u, verujem.
Koliko ja vidim glavni je problem u interpretaciji i svatanju.
Vecina interprestise napisano kako hoce ili kako su svatili ili mozda svataju kako hoce, A i mislim da nisu u stanju da svate, vide i prepoznaju.
Kao na primer sto sam otvorio temu za Roukangasa, covek je bog i batina sto se custom gitara tice, cini mi se da niko nije kapirao, vec ono kao kicerica su mu gitare i jaooo koje magnete koristi pise samo custom magneti.
Ovde se prica o nekim custom gitarama a niko nije cuo za Harry Häussel magnete??!
Isto kao sto mi ovaj sad ponavlja, ako mu neodgovaram kao osoba nebi uzeo gitaru od mene, a ja sam par postova unazad to sam o sebi reko!
Ako sam ti ok, uzmi, ako ne nista ali da se ja nesto pravim fin KAD NISAM da bio prodao sigurno necu.
Ponavljam, INTERPRETACIJA i KAPIRANJE, sad je ovo gore neko procito i oped misli ma daj kakav Roukangas. Druze nisi u stanju, nisi dovoljno informisan da bi kapirao ko i sta je on.
Mozda i sredina u kojoj zivis ti nedozvoljava i na kraju jel ima neko ovde da se profesionalno bavi izradom custom gitara ne fender kopija vec svojih custom modela, informise se na tu temu i prati desavanja??
Na montreal guitar festu sto je kao neki sajam za majstore gde mozes samo biti pozvan, ucestvuje ko?
I verovatno je svaka rec suvishna dok ce vishe od pola vas da se zajebava na temu...
- Dersu Uzala
Ruokangas je sasvim ok ali na zapadu niko nije cuo za lika (mislim na Severnu Ameriku, verovatno i Englesku), mislim da je on evropski kontinentalni lik vise. OVde ima toliko sjajnih majstora da on verovatno i nema racuna da se tu nesto trti, tesko je proci.
Ima vidim 5 dilera u USA, ali su to jako male butik firme. Which is ok, ali onda retko ko uopste cuje za tebe.
Ima vidim 5 dilera u USA, ali su to jako male butik firme. Which is ok, ali onda retko ko uopste cuje za tebe.
Gagi stvarno bi te zamolio da mi odgovoris iskreno koji je tvoj motiv da nesto pises ovde,objasnjavas,raspravljas kad je toliko ocigledno da si ne za jednu nego za vise klasa bolji od svih koji ovde prave el. gitare uostalom zivis od toga.Iskreno zanima me da li je to reklama,ljudska potreba za dokazivanjem ili nesto trece?Glupo je da ti delim savete jer smo istih godina ali da sam na tvom mestu s razlogom bi imao cime da se ponosim i ne bi dozvolio da se neko spda sa mnom.Da se neko sprda sa mnom ili bilo kime drugim pa ajde nismo nista posebno napravili ali ti si bre druze majstor nemoj to da dozvoljavas.
Poznato je da bi covek pravio gitare treba da bude smiren,strpljiv,pazljiv a po ovome sto ti pises nikako mi ne deluje da ti to jesi(onaj kaze da mu nesto pretis),pa mi je opet nespojivo da takav covek moze da napravi sve sto smo videli.Nemoj sad da mislis da sumnjam da si ti sve ovo napravio ali to je prosto neko moje zapazanje.
Poznato je da bi covek pravio gitare treba da bude smiren,strpljiv,pazljiv a po ovome sto ti pises nikako mi ne deluje da ti to jesi(onaj kaze da mu nesto pretis),pa mi je opet nespojivo da takav covek moze da napravi sve sto smo videli.Nemoj sad da mislis da sumnjam da si ti sve ovo napravio ali to je prosto neko moje zapazanje.
I zaboravih nemoj da se ljutis molim te. 

- rockozaurus
Brale,pusti sad to Ruokangas(koje ime
).Daj materijal sa nekog sajma ili sl.Ja poznajem par graditelja(doduse stranaca) i kada se vrate sa tih sajmova nose brdo foto i video materijala...I niko njih ne zove a oni sebi masno plate tamo par kvadrata i to je to.Al ljudi su srecni,ponekad neki poznati gitarista proba njihove tvorevine,ponekad i prodaju nesto...Priznajem,nisam nikada cuo za Harry Häussela ali ima gomila tih koji prave butik magnete(ko bi ih sve popamtio).A kazi ti meni ,kad smo vec kod toga(posto mi "nismo u stanju da vidimo,shvatimo i prepoznamo"),jedno lagano pitanje uz jutarnju kafu:

Koji je ovo babac?

Koji je ovo babac?