I cale.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Ne mos ti bre da priustis sebi ista od marketinga pa reklamiras sebe i caleta alo. Decooo.bancika wrote:zadji me, covece. Ako neko radi marketing na ovom forumu to si ti. So STFU

A i ti volis da se pravis blesav kao i ovi vlasnici foruma. Jeste Bre vi for profit Ili ste vi Bre not for profit? Aj, ziveli.Kristijan wrote:Да ли ћете у приватним порукама да се чашћавате крајње неразумно, или ћете да се нађете да се пошакетате - то ме ни најмање није брига. Овде немојте да правите чарламу. Досадно је.
 ). Mogu da mi naprave custom plocicu, ispoliraju i pozlate. Hocu malo deblju od standardne, oko 2mm, mislim da ce tako bolje da se uklopi sa maskom. Ispasce manje para nego da porucim iz inozemstva neku gotovu. Sto se tice ostalog...moguce da cu ipak da idem sa (umerenim) buttcrack-om. Sve ostale varijante mi smetaju na neki nacin. Ako samo spustim recimo dva cm ispod "civija" ocuvacu spoljnu konturu, ali ce biti ruzno kad se gleda sa strane, pogotovo kad bi stavili binding. Binding bi morao da ide nekako ovako u cik-cak, sto mi se ne svidja
 ). Mogu da mi naprave custom plocicu, ispoliraju i pozlate. Hocu malo deblju od standardne, oko 2mm, mislim da ce tako bolje da se uklopi sa maskom. Ispasce manje para nego da porucim iz inozemstva neku gotovu. Sto se tice ostalog...moguce da cu ipak da idem sa (umerenim) buttcrack-om. Sve ostale varijante mi smetaju na neki nacin. Ako samo spustim recimo dva cm ispod "civija" ocuvacu spoljnu konturu, ali ce biti ruzno kad se gleda sa strane, pogotovo kad bi stavili binding. Binding bi morao da ide nekako ovako u cik-cak, sto mi se ne svidjaCode: Select all
---------------            ---------------
               |           |
               |           |
               -------------

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest