Svaka cast, stvarno vam super ide

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Meni se vise svidjaju one kapice na slici gde je majstor@Critical
Thanx, man! U pravu si textura drveta je jako lepa, a i ima prirodno zlatnu boju uzivo, ne vidi se bas verno kad se uslika. Na slici sa majstorom, su samo potenciometri bez kapica,dok su na druge dve sa razlicitim kapicama jer hocemo da napravimo izbor pa da vidimo kako koje izgledaju. Izborili smo se za one kojih ima dve
ämoze da se desi i da bude nekog prelivanja
tyler durden wrote:Pa ok, ali koliko ja znam, najprodavaniji modeli PRS-a, jesu Custom-i, a oni imaju od 2500 evra pa nadalje. Ne brojim one abnomralno skupe, tipa modern eagle, koji su preko 10 000 evra. A sa obzirom da model CE 22 koji kosta isto oko 2500 evra, ja ga ipak ne bih racunao u losiju klasu. Tako da si se malo prevario. A postoje i neki skuplji modeli sa bolt on neckom, ovo je samo primer. Poenta, malo si se zeznuo kad si pitao, "sto nema lepljen vrat kao originalni PRS-ovi", a kasnije u tekstu, skuplji modeli. Jer imas i skuplje modele, vise klase, kako god, sa srafljenim vratovima. Tako da, prihvati isparvku nekoga ko se malo razume u te gitare, ne mislim nista lose, samo te informisem. Aj pa uzdravlje
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest