Ljudi,jel moguce da su magneti neispravni,ako rade i ako pokazuju otpor priblizan specifikaciji (koliko sam ja primetio,ni jedan nema potpuno istu otpor,to je mozda i do instrumenta).Dakle,magneti rade,nema suskanja,nema zujanja kada su sami,ali kada su u paru sa midle single magnetom (u pitanju su dva huma DiMarzio/IBZ,a single je SD) desava se da malko zujka,kao da je faza u pitanju,a posto sam negde citao da treba samo okrenuti zice na single magnetu,to sam i uradio i iste se stvari desavaju.Ali je to izuzetno tiho,bar za moje uvo,tize nego kada sam single zuji,ali se desava i na clean tonu.Kaze covek da mu je jedan poznati majstor (da ga ne imenujem) rekao da su magneti neispravni,da je nesto sa kalemovima lose i da im treba premotavanje,60E na ruke...A meni tu malo smrdi na izvlacenje novca iz dzepa...Meni na jednom SD magnetu ranije bio prekinut kalem i drugi majstor ga upecao tu gde je pukao i sredio ga za 10E,a uhvatio ga je mozda koji cm od kraja,tako da se nista nije promenilo...
E sad,sta vi mislite o ovome oko premotavanja,crko itd?