Onda svakako zasluzujes da budes u temi: "Domaći majstori..."

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
viden wrote:A ti si to markerom radio !!!???![]()
Onda svakako zasluzujes da budes u temi: "Domaći majstori...".
Šefe, poštujem ja svačije mišljenje, ja sam samo govorio iz mog ugla gledano i iz iskustva koje sam lično imao sa njim. Da mi ga mnogi nisu hvalili sigurno da ja ne bih nosio gitaru tamo. Ali eto, mene je sjebao pošteno pa više neću ni prići njegovoj radionici. Dalje, to da li ja znam ili ne znam da radim kotiranje i dotezanje floyd-a, to je moja stvar. Setup-ovao sam nekoliko takvih gitara, među kojima i moju, naravno, i sve i dalje rade dobro, a razlog zašto sam moju tom prilikom nosio njemu umesto sam da radim - pa eto, nosilo mi se! Za tvoju informaciju, na kraju sam je sam doterao i sad "peva"! I inače, samim tim je ta stvar gora, jer kad je to već toliko mali posao (a uistinu jeste) sramota je da neko ko toliko dugo i dobro radi gitare tako nešto zabrlja! Kažu ljudi - ušlo tim prekaljenim majstorima u rutinu da rade te stvari, pa ga odrade onako ofrlje pa kako ispadne. Jel da? A pare mogu da uzmu? I kad već odgovaram na sve ovo, da kažem da ja ne menjam štim svaki čas niti sam to ikad radio, i znam koliko je nezahvalno to raditi na floyd rose sistemima, tako da to nije faktor koji je dotičnom mogao da zasmeta prilikom sređivanja moje gitare. Toliko...bobrock wrote:Ne gresite dusu sa Mirkom, on je odlican majstor! Da li je neku Ibanezovu zujalicu pogresno podesio na D# nije nikakva mera. Bogu fala svaki normalan gitarista sam sebi zna da iskotira i podesi tremolo, ako nezna, nek se sam zapita zasto nezna? A onako bratski savet, trebalo bi da za svaki stim ima covek po jednu gitaru,ako vec hoce da to menja. Cas ovako cas onako setovanje je malo diskutabilno.
Ne znam ni samviden wrote:Da ne zagadjujemo temu više.
Samo sam se čudio (i malo našalio) otkud ti ideja da markerom crtaš po pickguard-u (naravno, ako sam dobro shvatio).
Pa što makar ne napisa neki kontakt telefon,bobrock wrote:E ima jos jedan momak u Smederevu, Ilija,mlad momak i isto odlican majstor, pedantan i tacan, svakom bi ga preporucio! Nije ni skup a gitare su mu stvarno za primer, a ima i zivaca da ljudima objasni mnoge stvari koje drugi nece da kazu, po principu vezi konja gde gazda kaze pa nek crnu i gazda i konj!
Ovi linkovi ne postoje, zna li ko nešto preciznije?Rocket Roll wrote: Izrada kofera za gitaru - takvi majstori su relativno retki, često nestaju bez traga, pa da ovde navedem jednu firmu iz Pančeva koja izgleda kao da će trajati:
MM Cases,
+381 (0)13 513 787
+381 (0)13 513 787
+381 (0)63 363 043
Paje Marganovica 53 / 12
Pancevo 26000
Izrađuju sve moguće kofere - što znači da, ako pročitate tekst na njihovoj prezentaciji, da to ne znači samo kofere za gitare, nego i pedlaboardove, itd.
http://www.mmcases.co.sr/
http://www.aladin.co.yu/srbija/offers.p ... 0&type=all
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest