salim se . to je to hvala na informaciji.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
hmm,ovo je dobra cena,mislim da u ovom koferu ima sasvim dovoljno nastavaka za ono sto nama treba..NikolaNis wrote:Ako sam lepo ukapirao razmišljaš o onoj takozvanoj dremelici (valjda je tako). Ja skoro sav alat kupujem u wobyhaus-u i tamo imaš od onih jeftinijih do baš profi alatki (Metabo na primer). Baci pogled na ovo, ne znam da li bi zadovoljlio tvoje potrebe ali je cena bolja od ovih koje si ti naveo http://www.wobyshop.com/ProizvodDetaljn ... =120600050 Imaš tu u kompletu i razne nastavke. Inače viđao sam tamo i dodatne nastavke da se kupe za neke male pare, brdo njih u nekom plastičnom koferčetu. Ako tebi nisam pomogao možda će nekom drugom da znači informacija...
vidi ,gledaj, slusaj, pazi ne sumljam ja u pamet i obrazovanje njihovo. i to sto procitaju sa porudzbenice cenu i ubace je u komp koji sam obracuna koliko je to u dinarima je potvrda da koriste vijuge. ma necu ja da pljujem to sto su mi naplatili carinu i sta vec sve ne , a i nisu neke pare kada bolje pogledas . nego mnogo bre uzimaju, mnogo kada se u % gleda. mislim da bi mi lakse prosao sleper radioaktivne genetski modifikovane soje nego dascica i plasticni poklopci. da inace nisam za to da pravilno funkcionisu institucije sistema i da sve bude po pravilu rekao bi da ih nabodem na tuki a ovako samo neka fumare ...dweezil wrote:ne verujem da su bash toliko pametni i obrazovani, carine na osnovu vrednosti koja stoji napisana na kutiji.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest