ja se stalno s drugom dogovaram da pravimo neku a sad se dvoumimo izmedju SG-a i flying V-a.
valjda cemo praviti nesto
i jos jednom svaka cast

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pa u Mitrosu bi trebalo da imaju kvalitetniji džek tipa Fender origig replacement...potraži.NikolaNis wrote:Hvala obojici![]()
michabass, hvala na savetu, imaš li predlog koji džek da kupim i gde kod nas? U Nišu imam Mitros, Liru, Music House...
NikolaNis wrote:Od ovog trenutka ovo počinje da liči na gitaru, mada je vrat trenutno malo četvrtast![]()
Radio sam dosta pipav posao a to je da vrat i telo spojim. Treba napraviti dovoljno prostora da vrat uđe u telo ali opet da ne bude previše labavo. Sve se svodi na fine turpije i šmirglu i probanje milion puta, ko je to radio zna o čemu pričam.
michabass wrote: smatram da je razlika izmedju prosečnog i odličnog uvek u tim najsitnijim detaljima...
zasto se dvoumiteRandy wrote:al je mocna gitara.svaka cast![]()
ja se stalno s drugom dogovaram da pravimo neku a sad se dvoumimo izmedju SG-a i flying V-a.
i jos jednom svaka cast
ma ja sam se jurio sa uglovima na prs-u a explorer je legao ko dupe na nosu.NikolaNis wrote:@ oboss, znao sam da ćeš se javiti, odmah si mi pao na pamet ti sa Explorerom.
ove nebi svirao ,a ne praviotheTrooper wrote:zasto se dvoumiteRandy wrote:al je mocna gitara.svaka cast![]()
i jos jednom svaka cast
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest