Da, to mi zvuci najlogicnije.bancika wrote:jedna opcija je da napravis dovoljno veliku rupu od nazad za elektroniku i da iz nje izvedes rupe direktno do bridge i neck magneta.
Novi Projekat
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Novi Projekat
Izbusi sa dupeta iz tacke na kojoj ti stoji drzac za kais, kasnije samo ubacis parce drveta da zacepi tu rupu, a sam drzac ce prekriti taj posao, posto ti ne treba rupa veca od 6mm, a drzac je oko 10, prosto ka suljpa
Ja imam burgiju za drvo fi 6mm. duzine 46cm. nadji to i kupi zavrsice ti poso.
Kao što je rađeno na SG-u, kreneš dugačkom burgijom iz rupe gde ide jack pod takvim uglom da burgija prođe kroz prostor za potove, pa bridge i onda neck magnet...
NikolaNis wrote:Kao što je rađeno na SG-u, kreneš dugačkom burgijom iz rupe gde ide jack pod takvim uglom da burgija prođe kroz prostor za potove, pa bridge i onda neck magnet...

Мени је готивнија ова Firebird фора, јер ми овај пример са Телетином више изгледа као нека фенси командна табла на јахти, није ми уопште за гитару.
ako moras, i ja sam za FB...inace bih ga skinuo skroz. A i ovaj gore je skinuo previse ili mi se cini

Last edited by bancika on 06 Jun 2012, 19:25, edited 2 times in total.
Slažem se sa kolegama iznad i meni to bolje izgleda... 

i ja sam za skidanje. jeste posao i jeste zeznuto oko fingerboarda ali ozbiljna gitara ozbiljan rad.
- Dersu Uzala
Ma zlato je kul.Funkomat wrote:Stiglo tozla sa stjumeka. Jos cekam par stvari sa gitar fetisa...

Skinuh danas ipak sve sto se ovog gore pitanja tice. Istripovao sam se da bi izgledala prenabudzeno sa tim ispupcenjem, zlatom, konturama i ostalim cudima.
@ Dersu
Taj fazon. I da boja gitare i magneta je odlicna. Sve selo kako treba.

@ Dersu
Taj fazon. I da boja gitare i magneta je odlicna. Sve selo kako treba.
Spoiler:
Super ovo napreduje, pratim dalje...
Vidim da te i glodalica dobro služi, samo pazi ruke

Vidim da te i glodalica dobro služi, samo pazi ruke

nisam ispratio, koji pickupi idu u gitaru?
nesto noiseless da pogodi blockout vajb?
shalla malla
samo napred matori!
nesto noiseless da pogodi blockout vajb?
shalla malla

samo napred matori!