Mini LP projekat
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Mini LP projekat
elaboriraj, dragi 

superrr
I napokon dodjoh
Juce smo zavrsili sa lemljenjem i gitarica je prosvirala
Zvuci fenomenalno i clean i crunch. Jedini problem je - sad moram opet da naucim da sviram, posle pauze od pola godine
posle pola sata drndanja me vec bole prsti dovoljno da ne mogu da nastavim. Zato cete za clip da se stripite jos neko vreme, a do tada, evo par fotkica

Prelepo izgleda nema šta
Samo da čujemo kako zvuči... 
Jedna mala konstruktivna kritika - uvek me je izuzetno nerviralo kada na ručnim radovima vidim da žice nemaju lep pravac od nuta prema čivijama, već kad idu ovako neujednačeno, pa ne-daj-bože da žica kači neku čiviju na putu do svoje koja stoji iza. Bilo bi lepo kada bi se na to obratila pažnja.
Možda preterujem, ali kad vidim taj detalj da ne valja, nekako mi čitav utisak koji je u početku strava ode u p.m. kada to vidim..
Nema ljutiš, nadam se.

Jedna mala konstruktivna kritika - uvek me je izuzetno nerviralo kada na ručnim radovima vidim da žice nemaju lep pravac od nuta prema čivijama, već kad idu ovako neujednačeno, pa ne-daj-bože da žica kači neku čiviju na putu do svoje koja stoji iza. Bilo bi lepo kada bi se na to obratila pažnja.
Možda preterujem, ali kad vidim taj detalj da ne valja, nekako mi čitav utisak koji je u početku strava ode u p.m. kada to vidim..

Nema ljutiš, nadam se.

hehe, znam, i mene to nervira 

strava choveche! mnogo mi se svidja. sve chestitke 

Ovo mnogo dobro izgleda! Će se neka metalčuga svirat, ili... ? 

tnx momcad. jok, nece za metal, za to imam onog ibby-ja. Ovu sam uzeo da se malo vratim na classic rock stvari, tipa zeppelin, gunse, whitesnake i slicno. A i racunam, ovo je verovatno naj-versatile gitara koju imam jer je u sredini po outputu (ne racunam kontrole, prekidace i slicno, to ionako ne koristim)...tako da je dobro sto bas nju mogu lako da vucem sa sobom.
Ау. Ово свака куће треба да има.
izgleda odlicno, inace jako volim taj finish... ajd usviraj se pa da je cujemo...
stvarno predobro moram da pohvalim opet
nego matori kako beshe, jel neck heavy onako podosta, ili malkice?

- mislim_stvarno
kako je dobro ispalo 

kad smo instalirali magnete vise nije neck heavy uopce. Kad je stavis na desnu nogu onako sedecki, stoji sama od sebe. Mislio sam da ce biti nezgodnija, ali super je za sedenje. Jedino kabl malo smeta, ali ako uzmem onaj sa jack-om pod uglom bice super. Sad mi zao sto prodadoh trainwreck-a, leg'o bi LP-u kao pijanom samarCortex wrote:stvarno predobro moram da pohvalim opetnego matori kako beshe, jel neck heavy onako podosta, ili malkice?

do jaja druzhe
mene smara shto je sg neck heavy i to dosta, ali shta cesh

mene smara shto je sg neck heavy i to dosta, ali shta cesh