Meni je totalno sjebao nut i gitara je apsolutno ne svirljiva ima buzz i na otvorenoj zici kao i na svakom pragu, bez obzira da na podesavanja truss rod-a i akcije...

Od kad sam je vratio od njega, gitara stoji u koferu i ceka da je neko kupi za bud posto,tj za pola cene...
Tako da - IZBEGAVAJTE ZANA.
I neko je ovde na forumu napisao sledece za Zana: ''da ume da zabrlja ali i da je predusretljiv i ispravi grešku'' , sto je DALEEEEEKO OD ISTINE. Ja sam mu rekao sta je pogresio i da je to sramota sto je uradio i da to ne lici ni nista, i on me je 25 minuta ubedjivao kako je to ispravno i kako to treba. Tako da na kontu toka da ce gresku priznati i ispraviti je BESPLATNO, ja to nisam doziveo
MJASTOR ZA GITARE UBEDJUJE KAKO TREBA ZICA DA ZUJI NA SVAKOM PRAGU I PA CAK KAD JE I OTVORENA ZICA U PITANJU, TJ NULTI PRAG?!?!?!?!??!?!
Na kraju sam odustao platio mu , jer za razliku od njega, ja hocu da ispadnem korektan, i izasao iz ''radionice''.
U svakom slucaju, izbegavajte ga u sirokom luku!
P.S.
Ko god odluci da krene kod Zana za bilo sta vezano za gitare, nek mi posalje PM, ja sam spreman da platim KOMPLETAN trosak svakome za bilo koju vrstu popravke gitare kod BILO KOG DRUGOG majstora kog zeli, samo da se gitare ne nose kod Zana, i samo da Zan nema posla, i da ljudi vise ne idu kod njega. To sto on radi je izuzetno ne korektno i tome treba stati na put.