Karamelizovan Stratocaster
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Karamelizovan Stratocaster
Ja stvarno ne razumem sto svi odmah pametujete nesto,i to totalno bezrazlozno.el covek napravio lepu gitaru,stvar ukusa,el ta gitara svira onako kako je musterija zahtevala,svira i koga briga sad koliko vas ima koji to ne volite ili volite.I dokle ce vise da se insistira da se kopiraju ti fenderi do najstitvnijih detalja,kome treba fender iz npr 68 godine neka trazi i neka kupi fendera.Neko se ovde sekirao oko kapica,i srafova za masku koji nisu zardjali onako kako je trebalo...pa el to najvaznije na jednoj gitari?Da li kupujete gitaru da svirate ili da pokazujete drugima?Da se razumemo ja fender kao brend prezirem,da mi daju celu fabriku na poklon ja bih je zatvorio,pa i povrh svega toga necu sad iskritikovati graditelja,naprotiv rad je fenomenalan i sve je na mestu i onako kako treba da bude.Komentar sam ostavio zato sto mislim da je ovakva konverzacija nepotrebna,a ona se javlja svud i na svakom postu gde neko graditelja predstavi svoj rad.Zbog ovakvih situacija sam se zakleo da nikad nikom necu praviti kopije fendera u svom zivotu.
rockozaurus wrote:Sve vise i vise sam siguran da ti nemas veze sa ovim slikama koje kacis...Niko od tebe ne trazi da se pravdas,bre!Jednostavno,proces rada je nesto sto je vrlo interesantno.Proces rada prikazuju i najveci majstori,slikari,muzicari...Ako imaju neku tajnu,oni to jednostavno preskoce.Ali na kraju,publika opet zadovoljna.O tome se radi.Izvinjavam se sto moram tako da ti objasnjavam.Veruj,mi,sigurno da na ovom forumu postoje ljudi koji znaju kako jedan politicar ili fudbaler treba da se ponasa...Sigurno ima strucnjaka i poznavalaca svog posla i drugih tematika...A sigurno je da ti nisi Nole,cak ni blizu.Problem je kod tebe sto ti ne zelis da podelis misljenje,vec da ga nametnes!Sto je,naravno,gruba greska!I niko tebe ne vredja,ti si taj koji vredja sve vreme...I svako ko nije zadovoljan tvojim misljenjem je apropo tvoj neprijatelj,itd.Ja poznajem par vrhunskih graditelja i mogu ti reci da se ti uopste ne uklapas u tu sliku.Zato i sumnjam da su ovo tvoji radovi.Probao sam par puta da te isprovociram (u pozitivnom smislu)ali ti svaku provokaciju shvatas bukvalno.Ako budes malo zakljucao tu svoju preeksponiranu posesivnost,verujem da neces imati problema ovde a i na drugim mestima.AjdeGagi909 wrote:Ne znam stvarno zasto si okacio sliku te motacice magneta... ne znam sta hoces time da kazes.
Ne mislis stvarno da bi kacio slike sebe, radionice ili procesa rada da bi se pravdao??
Kome??
Nesumnjam ja da bias vi ovde u forumu najbolje znate kako treba jedan fudbaler ili politicar da se ponasha.
Bas bi voleo da vidim tu sceno kako neko od vas Noletu prica da se jedan ozbiljan teniser tako ne ponasa, da psuje i vredja neke iz publike sto ga bodre i to jos u javnosti.
Ocigledno da ja imam sasvim drugacije misljenje o skoro svemu sto se tice gitare, verovatno i o zivotu.
Mislio sam da se ovde moze podeliti misljenje... bez uvrede i ucenjivanja. Moja greska...
Ovde diskutujem o izradi gitara, drvetu i laku sa ljudima sto nikad nisu napravili gitaru, koliko je to smesno i banalno svesni li ste...
Zasto diskutujes a bukvalno ignorises napisano.
Koliko ja vidim samo hoces provociras, i mislis da si ah tako ostrog uma da bi mogao nekog ovde da izigras...
A fali ti bas toliko da kapiras da za dobru gitaru najmanje je potreban um, a ponajvise srce i muda.
Monogo kakis i usput ti savetujem da pojedes tu kakicu
Дај, човече, колико година имаш?
Ако твоје обраћање некоме има форму "лош си због...", онда ти једноставно треба да будеш бољи, или да ћутиш. Мани мацкање гованцетом.
Ако твоје обраћање некоме има форму "лош си због...", онда ти једноставно треба да будеш бољи, или да ћутиш. Мани мацкање гованцетом.
Nevidim ja tu nista loshe. Ali uopste...Kristijan wrote:Дај, човече, колико година имаш?
Nemoj mi slati poruke vishe. Molim te. Evo odlazim sa teme, obecavam!
Poenta sa kapicama i srafovima je bila u tome sto je gagi rekao da je to na nivou Fender Custom Shopa, i neki ljudi su samo ukazali na greske, nisu pokusali da ga zapale na lomaci na trgumilance21 wrote:Ja stvarno ne razumem sto svi odmah pametujete nesto,i to totalno bezrazlozno.el covek napravio lepu gitaru,stvar ukusa,el ta gitara svira onako kako je musterija zahtevala,svira i koga briga sad koliko vas ima koji to ne volite ili volite.I dokle ce vise da se insistira da se kopiraju ti fenderi do najstitvnijih detalja,kome treba fender iz npr 68 godine neka trazi i neka kupi fendera.Neko se ovde sekirao oko kapica,i srafova za masku koji nisu zardjali onako kako je trebalo...pa el to najvaznije na jednoj gitari?Da li kupujete gitaru da svirate ili da pokazujete drugima?Da se razumemo ja fender kao brend prezirem,da mi daju celu fabriku na poklon ja bih je zatvorio,pa i povrh svega toga necu sad iskritikovati graditelja,naprotiv rad je fenomenalan i sve je na mestu i onako kako treba da bude.Komentar sam ostavio zato sto mislim da je ovakva konverzacija nepotrebna,a ona se javlja svud i na svakom postu gde neko graditelja predstavi svoj rad.Zbog ovakvih situacija sam se zakleo da nikad nikom necu praviti kopije fendera u svom zivotu.
zar je sraf bitan opet pitam,niko se ne sekira dal su dobro iznivelisani pragovi (da se razumemo ne sumnjam u to)nego kakv je sraf.probaj da napravis gitaru pa cu da vidim sta ce da ti bude bitnije,sraf ili neka fundamentalna stvar,npr da ti tremolo ne pusta stim.el ti vredi nesto fender od 10000 evra koji pusta stim ako malo vise koristis tremolo??Trooper wrote:Poenta sa kapicama i srafovima je bila u tome sto je gagi rekao da je to na nivou Fender Custom Shopa, i neki ljudi su samo ukazali na greske, nisu pokusali da ga zapale na lomaci na trgumilance21 wrote:Ja stvarno ne razumem sto svi odmah pametujete nesto,i to totalno bezrazlozno.el covek napravio lepu gitaru,stvar ukusa,el ta gitara svira onako kako je musterija zahtevala,svira i koga briga sad koliko vas ima koji to ne volite ili volite.I dokle ce vise da se insistira da se kopiraju ti fenderi do najstitvnijih detalja,kome treba fender iz npr 68 godine neka trazi i neka kupi fendera.Neko se ovde sekirao oko kapica,i srafova za masku koji nisu zardjali onako kako je trebalo...pa el to najvaznije na jednoj gitari?Da li kupujete gitaru da svirate ili da pokazujete drugima?Da se razumemo ja fender kao brend prezirem,da mi daju celu fabriku na poklon ja bih je zatvorio,pa i povrh svega toga necu sad iskritikovati graditelja,naprotiv rad je fenomenalan i sve je na mestu i onako kako treba da bude.Komentar sam ostavio zato sto mislim da je ovakva konverzacija nepotrebna,a ona se javlja svud i na svakom postu gde neko graditelja predstavi svoj rad.Zbog ovakvih situacija sam se zakleo da nikad nikom necu praviti kopije fendera u svom zivotu.
Ако ћемо право то са капицама је било на нивоу клиначког "ута-та, ута-та..." и нема никакве везе са квалитетом израде.
Па ништа, онда рачунај да ће људи да те очепе кад год стигну, и кад си зарадио, и кад ниси зарадио. Срећно ти било, нећу више да кварим препуцавање у III/2.Gagi909 wrote:Nevidim ja tu nista loshe. Ali uopste...
Jesi ti procitao moj post uopste. NIsam ja napao coveka, samo ti objasnjavam da su ljudi pomenuli srafove i kapice samo zbog cinjenice da je Gagi rekao da je to rad na nivou Fender CS, a ta dva detalja se razlikuju. Ne znam cemu sad ovolika frka ne temi, ljudi su samo pitali da vide slike izrade jer ih zanimamilance21 wrote:zar je sraf bitan opet pitam,niko se ne sekira dal su dobro iznivelisani pragovi (da se razumemo ne sumnjam u to)nego kakv je sraf.probaj da napravis gitaru pa cu da vidim sta ce da ti bude bitnije,sraf ili neka fundamentalna stvar,npr da ti tremolo ne pusta stim.el ti vredi nesto fender od 10000 evra koji pusta stim ako malo vise koristis tremolo??Trooper wrote:Poenta sa kapicama i srafovima je bila u tome sto je gagi rekao da je to na nivou Fender Custom Shopa, i neki ljudi su samo ukazali na greske, nisu pokusali da ga zapale na lomaci na trgumilance21 wrote:Ja stvarno ne razumem sto svi odmah pametujete nesto,i to totalno bezrazlozno.el covek napravio lepu gitaru,stvar ukusa,el ta gitara svira onako kako je musterija zahtevala,svira i koga briga sad koliko vas ima koji to ne volite ili volite.I dokle ce vise da se insistira da se kopiraju ti fenderi do najstitvnijih detalja,kome treba fender iz npr 68 godine neka trazi i neka kupi fendera.Neko se ovde sekirao oko kapica,i srafova za masku koji nisu zardjali onako kako je trebalo...pa el to najvaznije na jednoj gitari?Da li kupujete gitaru da svirate ili da pokazujete drugima?Da se razumemo ja fender kao brend prezirem,da mi daju celu fabriku na poklon ja bih je zatvorio,pa i povrh svega toga necu sad iskritikovati graditelja,naprotiv rad je fenomenalan i sve je na mestu i onako kako treba da bude.Komentar sam ostavio zato sto mislim da je ovakva konverzacija nepotrebna,a ona se javlja svud i na svakom postu gde neko graditelja predstavi svoj rad.Zbog ovakvih situacija sam se zakleo da nikad nikom necu praviti kopije fendera u svom zivotu.
Coveku je indirektno napisano da je neozbiljan majstor (zbog tih kapica), a to jeste krajnje nepristojno. E sad, to sto se on isprimao pa opleo po svima i pokazao da mu je ova konverzacija u pisanoj formi na nivou jednog petaka.. hajde da ga gadjamo paradajzom!
U svakom slucaju, vecina na forumu su vrhunski profajleri, psiholozi... samo se ne zna ko je veci "drama queen"
Pocinjem da kapiram Dersua i taj njegov stav ovde.
U svakom slucaju, vecina na forumu su vrhunski profajleri, psiholozi... samo se ne zna ko je veci "drama queen"

Pocinjem da kapiram Dersua i taj njegov stav ovde.
Spoiler:
Znaci nista od slika dihta,cetke,dleta nicega.Mislim lepe slike gitara i sta sad.Apsolutno me ne zanima kako zvuci nego kako si je napravio,ako nije tajna?
Spoiler:
Molim moderatore, ako je to moguce, da mu se onemoguci slanje poruka na moju adresu

- rockozaurus
Imam i ja cestitku slicne sadrzine ali zadrzacu je za sebe...