Predpostavljam da je stari majstor iz skale Slobodan Savic iz Beograda. Nemam iskustva sa njim samo znam da mu je menjanje pragova 25e sa njegovim pragovima a 15 sa donesenim pragovima. Ako je neko imao iskustvo sa njim bilo bi dobro da postuje posto je prilicno povoljan. Tel mu je: 011/33-25-300, 063/82-09-520.Sava wrote:
Još ću vam pomenuti servis TON u Ruzveltovoj ulici koji je istovremeno i komision. Čovek koji drži servis zove se Ljubiša i majstor je za harmonike (stara radnja, držao njegov otac), ali uzima i gitare na popravku koje daje svojim majstorima. Ne znam kako ovi rade posao, ali mi je pomenuo zamenu pragova za 35 e što je zaista jeftino, a radi stari majstor iz Skale.
Domaći majstori za izradu i održavanje muzičkih instrumenata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Domaći majstori za izradu i održavanje muzičkih instrumenata
- Rocket Roll
Rack cases, flight cases, koferi - http://www.pakel.co.rs/index.html
kog majstora biste preporučili za refiniš u burst varijantama (recimo tobacco sunburst, honeyburst i sl.)?
jel ima neko ima broj od Šanjike majstora?
Šanjika: 011/3551691. Budi uporan, cesto ne cuje telefon jer radi ili spava. Takodje, najbolje je da ga juris radnim danom pre podne ili oko podneva, a vikendom najcesce nije u Beogradu
e, to je bilo brzo.
fala Historik, već sam počeo bio da razmišljam kako ću jednog drugog majstora morati da cimam u fazonu ako je mogo Hatori Hanzo da napravi izuzetak, možeš i ti.
fala Historik, već sam počeo bio da razmišljam kako ću jednog drugog majstora morati da cimam u fazonu ako je mogo Hatori Hanzo da napravi izuzetak, možeš i ti.
Koga bi preporucili za izradu custom vrata za jednu moju gitaru? I da li znate koliko to moze da kosta?
- DrGreenthumb
- MF veteran
Jedini luthier s kojim sam imao iskustva i koga zato smem da preporucim je Tasa. Evo link za temu, pa ako ti se svidja poslacu ti kontakt info na pmMUzzY wrote:Koga bi preporucili za izradu custom vrata za jednu moju gitaru? I da li znate koliko to moze da kosta?

http://muzicki-forum.com/forum/viewtopi ... =18&t=4414
Iz nekog razloga ne mogu da ti posaljem PP ... aj ti meni posalji na private kontakt. POz!
- nikolic025
Majstor Krta iz Apatina,cuo sam za njega i video neke njegove radove,cuo sam i kako zvuce,i to je odlicno s obzirom na njegovu cenu.Kompletnu gitaru (bez hardware-a,znaci samo drvo i pragovi) uradi za nekih 300-350E i to sa svojim drvetom.
Kontakt 025/775-400
I vidim da niko nije spomenu Rasu iz Novog Sada.Cuo sam dosta lepih stvari o njemu,mada sam ga zvao jednom i nije mi se svidela cena koju mi je trazio samo za setup Gibsona (nemam odgovarajuci kljuc za sipku,pa ne mogu sam da uradim),trazio je 25E!!!!!!!Strasno!!!!!!
Kontakt 064/2255-235
Kontakt 025/775-400
I vidim da niko nije spomenu Rasu iz Novog Sada.Cuo sam dosta lepih stvari o njemu,mada sam ga zvao jednom i nije mi se svidela cena koju mi je trazio samo za setup Gibsona (nemam odgovarajuci kljuc za sipku,pa ne mogu sam da uradim),trazio je 25E!!!!!!!Strasno!!!!!!
Kontakt 064/2255-235
- Wild Child
to je relativno prihvatljiva cena.
Hmm... pa klasičan setup obično košta oko 1000 dinara (ili je bar bilo toliko pre ovog naglog porasta kursa evra), bar kod većine majstora ovde u Bg-u, tako da ipak mislim da je tih 25 eura malo previše...
Pozdrav! Sviram Telecastera rucne izrade...cela je od javora i telo i vrat....
Nesvakidasnje, ali zanimljivo, ima jak i prodoran zvuk!
[img]http://i627.photobucket.com/albums ... .jpg[/img]

Makinov wrote:Pozdrav! Sviram Telecastera rucne izrade...cela je od javora i telo i vrat....Nesvakidasnje, ali zanimljivo, ima jak i prodoran zvuk!
Dobro izgleda ko ga je radio
Radio je majstor Mića iz Bečeja. Radi jako dobre gitare, za male pare, posto mu je uvek frka za lovu. Ne zna da naplati znanje, veliki problem mnogih majstora... :S