ponavljam ne se uzbujujes to je samo jedno misljenje

molim odgovor na pm..
fric
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pa rukohvat je radjen po nacrtu,nalik na original JEM,a inace ni meni se nije svidjala ta ideja i nisam je voleo pre nego sto sam uradio gitaru.Sada mi vise ne smeta,cak sam se i navikao na nju i ponekad kad prenosim gitaru uhvatim bas za taj rukohvatfric wrote:za moj ukus nebi trebao uopste da bude tu al ne obaziri se to je samo jedno misljenje...djoksi wrote:Ne znam na sta mislis kada kazes da odudara,ne svidja ti se ili mislis da nije odradjen kako treba?fric wrote:SAMO i SAMO mi ovaj rukohvat odudara...
ostalo je savrseno
Ma nije nikakav problem,forum zato i sluzi,za iznosenje misljenja,kritika i pohvala..Moras znati da je JEM veoma razlicita gitara od drugih,mnogi gitaristi koji uhvate original JEM kazu kako ne bi mogli da ga sviraju nikad.Ja kada sam radio ovaj uradio sam par sitnih promena kako bih je malo prilagodio sebi,a ostale konture su sa originalnog nacrtafric wrote:malo sam analizirao u stvari ne odgovaraju mi ti prstohvati, da je samo ovalna rupa koja prati konturu bilo bi sve skroz drugacije..
ponavljam ne se uzbujujes to je samo jedno misljenje![]()
molim odgovor na pm..
fric
Znam sta znaci znak ali kada sam ga stavljao mislio sam na to kao "original tj. zastitni znak Djoksi handmade guitar",mozda je samo greska sto sam stavio iza handmade guitar a ne iza logo-a...theTrooper wrote:® znak predstavlja 'registered trademark', tj oznaku modela, naziv or smth (Npr telecaster, les paul, JEM). Handmade guitar nije bas model or smth, samo pise da je rucno napravljena. Ni meni nije jasno zasto je tu stavljeno
priznajem da stvarno vrlo malo znam o tipovima elektricnih gitara i njihovih osobina...djoksi wrote:[Moras znati da je JEM veoma razlicita gitara od drugih,
Nista lose nisam mislio,dugo nisam bio na forumu pa vise i sam ne znam ko je ko na forumufric wrote:priznajem da stvarno vrlo malo znam o tipovima elektricnih gitara i njihovih osobina...djoksi wrote:[Moras znati da je JEM veoma razlicita gitara od drugih,
Hvala!!!Gitaroholicar wrote:Fenomenalno!![]()
Nema nista lepse od prirodne farbe drveta. Ako radi kao sto izgleda, vrh!![]()
Svaka cast jos jednom
HvalaStevan Hinic wrote:DIVNO!!!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest