Gde kod nas kupiti kondenzatore?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
ndv

Gde kod nas kupiti kondenzatore?

Post by ndv » 30 Oct 2009, 08:40

Dakle, da li neka od beogradskih radnji drži neke "zanimljive" kondenzatore (nešto tipa Orange drop)?

Treba mi za Strat, pa, ako neko ima ličnog iskustva sa "egzotičnim" vrstama kondenzatora voleo bih da čujem njegovo mišljenje (koje kondenzatore staviti, gde ih nabaviti)...

ssmc
Floyd

Re: Gde kod nas kupiti kondenzatore?

Post by ssmc » 30 Oct 2009, 09:11

ndv wrote:Dakle, da li neka od beogradskih radnji drži neke "zanimljive" kondenzatore (nešto tipa Orange drop)?

Treba mi za Strat, pa, ako neko ima ličnog iskustva sa "egzotičnim" vrstama kondenzatora voleo bih da čujem njegovo mišljenje (koje kondenzatore staviti, gde ih nabaviti)...

Vid' kod Gaje u Silkenu ako on ima nešto (nema orange drop,al' ima zanimljivih zamena) :D

ndv

Post by ndv » 30 Oct 2009, 09:26

Znam za Silken (uzimao sam tamo razne stvari), ali, mislio sam da možda neka od muzičarskih radnji drži nešto "uobičajeno", provereno... tipa, recimo, da to ima da se nađe u Deligradskoj, na Zelenjaku, u Knez Danilovoj...

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 30 Oct 2009, 10:27

Na žalost nećeš naći ništa od elektronske opreme u našim muzičkim radnjama,tačnije ne znam da iko u Srbiji prodaje Orange drop....jedino sa neta da poručuješ (good ol' Banzai) :D

ndv

Post by ndv » 30 Oct 2009, 10:31

To je ono kad troškovi transporta izađu više nego sam proizvod koji se naručuje? :D

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 30 Oct 2009, 12:52

Hahaha...pa nije baš toliko...šta znam,meni je bilo ok,mada nisam naručivao u poslednje vreme pošto čujem da su menjali neke cene u vezi poštarine (valjda je 7,95€ minimum poštarina)..... tako da...vidi šta ti se isplati i naravno pre svega šta ti teba

Post Reply